Γιώργος Λαμπάτος: «Κινηματογραφικός παραγωγός με φώναξε στο γραφείο του και μου ζήτησε να γδυθώ, τα μάζεψα κι έφυγα»

Γιώργος Λαμπάτος

Τόνισε πως έχει αδικηθεί από ανθρώπους και καταστάσεις

Για τη συμμετοχή του στο Χάι Ροκ, τον παραγωγό που τον φώναξε στο γραφείο του και του ζήτησε να γδυθεί, αλλά και για την απώλεια των γονιών του μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”.

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Λαμπάτος, έχει καθορίσει την πορεία του και τον χαρακτήρα του ο ρόλος στο Χάι Ροκ, αλλά όλα τα στοιχεία που τον έχει εφοδιάσει είναι θετικά για την πορεία που είχα όλα αυτά τα χρόνια.

«Δεν ίσχυαν ποτέ οι φήμες που με ήθελαν ζευγάρι με τη σεναριογράφο της σειράς. Όταν βρίσκεσαι στην πρώτη σειρά της επικαιρότητας, ακούγονται διάφορα πράγματα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

Ο Γιώργος Λαμπάτος συνέχισε: «Έχω αδικηθεί από ανθρώπους και καταστάσεις. Στο χώρο υπάρχουν αντιζηλίες, εγωισμός, που φράζουν τον δρόμο μας. Όποιος οδεύει προς την επιτυχία, έχει ανάλογο πόλεμο γύρω του. Ένας κινηματογραφικός παραγωγός με φώναξε στο γραφείο του και μου ζήτησε να γδυθώ, τα μάζεψα κι έφυγα».

Διαβάστε επίσης
Μπιμπίλας: "Ο κόσμος πρέπει να ξέρει τη δουλειά μας, το τι κάνουμε στο κρεβάτι μας τι τον αφορά;"

«Η απώλεια των γονιών μου μού στοίχισε. Δεν σκέφτεται ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή, παρά μόνο όταν την αντιμετωπίζει», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Λαμπάτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *