Γιώργος Μαργαρίτης: «Τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα είναι δικά μας παιδιά»

Τι ανέφερε ο λαϊκός τραγουδιστής

Το όνομα «Γιώργος Μαργαρίτης», είναι για το ελληνικό λαϊκό τραγούδι, ένα κεφάλαιο μόνο του.

Ο «τραγουδιστής της Ομόνοιας» όπως υποτιμητικά πολλοί τον αποκαλούσαν, μετρά δεκαετίες ολόκληρες στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού, με συνεργασίες επί συνεργασιών, εμπειρίες και ιστορίες από την νυχτερινή ζωή άλλων εποχών.

Ενας αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής, που όποτε του ζητηθεί θα μιλήσει με το δικό του τρόπο, χωρίς υπερβολές ή περιστροφές και για άλλα πράγματα εκτός από την τέχνη του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Έθνος», ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, την περίοδο της καραντίνας και την κρίση που έφερε η πανδημία σε κοινωνικό αλλά και πολιτικό επίπεδο, ενώ για ακόμα μια φορά στήριξε χωρίς δεύτερη σκέψη την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Έχοντας κατά καιρούς, κάνει διάφορες δηλώσεις υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από γκέι ζευγάρια και γενικά έχει δείξει μία συμπάθεια προς τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα, ο Γιώργος Μαργαρίτης δηλώνει αυτή τη φορά:

«Δικά μας παιδιά είναι και αυτά. Θέλω να περνάνε καλά. Τι θα βγει αν πω κάτι διαφορετικό; Βγαίνουν μερικοί και λένε μόνο κακίες. Ας βγάλουμε την καλοσύνη μας προς τα έξω. Εδώ θα μείνουν όλα. Εμείς θα φύγουμε».

Σε αντίθεση με τους περισσότερους λαϊκούς καλλιτέχνες της χώρα, ο Γιώργος Μαργαρίτης έχει μιλήσει στο παρελθόν για τους γκέι γάμους και τις υιοθεσίες από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, εξηγώντας απλά πως δεν του πέφτει λόγος.

«Υπάρχουν τόσα παιδιά που είναι μόνα τους, μακάρι να μπορούν να τα πάρουν να μεγαλώσουν και να τα κάνουν δικά τους» έχει δηλώσει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *