Γιώργος Μαυρίδης: Τι αποκάλυψε ο κουμπάρος του για το διαζύγιο με την Κρίστη Καθάργια

Μετά από εννέα μήνες, ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάμο τους.

Η είδηση του διαζυγίου έπεσε σαν «βόμβα» στην ελληνική σόουμπιζ, με κανέναν από τους δύο να μη δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες στη δημοσιότητα για τους λόγους που τους οδήγησαν εκεί.

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαυρίδης και Κρίστη Καθάργια χώρισαν εννέα μήνες μετά τον γάμο τους

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «[email protected]» ο κουμπάρος του ζευγαριού, Γιώργος Κατσινόπουλος επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού τους και ανέφερε πως προτιμά να μην πάρει θέση στο συγκεκριμένο θέμα.

«Είμαι ακόμα κουμπάρος των παιδιών, άσχετα με το τι έγινε ανάμεσά τους. Η ανάρτηση που είχα κάνει δεν είχε σχέση με το διαζύγιό τους. Όταν θελήσει ο Γιώργος να μιλήσει, θα μιλήσει. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Είναι ένα θέμα που δεν θέλω να το πάρω εγώ πάνω μου. Το ζευγάρι είναι μεγάλα παιδιά, ό,τι είναι να πουν θα το πουν», ανέφερε αρχικά.

«Έχω υποσχεθεί στον Γιώργο ότι δεν θα πάρω μέρος, ο Γιώργος δεν θέλει να πάρει κανείς μέρος σε αυτό. Σίγουρα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αλλά ξαναλέω ότι είναι κάτι, για το οποίο μόνο οι δυο τους θα δώσουν απαντήσεις», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης  Πάνος Μουζουράκης για το ποίημα του γάμου: «Δεν θα ήθελα να είμαι άλλο ένα όπιο του λαού»

Τέλος, ρωτήθηκε αν θα παραμείνει δίπλα στον Γιώργο Μαυρίδη σε αυτή τη φάση της ζωής του. «Σε όλους είμαι φίλος. Είμαι καλός άνθρωπος και είμαι δίπλα στους πάντες. Μέχρι εκεί, νομίζω ότι είναι το ένα και το αυτό», δήλωσε.