Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: “Μου είχαν κάνει πρόταση για να παίξω σε πορνό”

Η γνωστή ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη προέβη σε μια αποκάλυψη.

Η Μάγδα Τσαγγάνη  μιλώντας για την καριέρα της αλλά και τη ζωή της στην εφημερίδα “On Time” αναφέρθηκε και σε μια πρόταση που τής έγινε στις αρχές της δεκαετίας του ’70.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, “ήταν η περίοδος που… ανθούσαν οι πορνό ταινίες που προβάλλονταν μόνο στο εξωτερικό. Με πλησίασε στο θέατρο ένας συνάδελφος και μου είπε: “Γυρνάμε ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου. Μην ανησυχείς. Είναι με φοιτητές και προβάλλονται μόνο στο εξωτερικό. Θα παίρνεις 35.000 με 38.000 δραχμές το γύρισμα”.

Όπως τόνισε η ίδια, “μιλάμε για αρχές της δεκαετίας του 1970, τότε αυτά ήταν πολλά λεφτά. Και του είπα: “Δεν με ενδιαφέρει, πρώτον γιατί δεν είναι στο χαρακτήρα μου. Δεύτερον, έχω έναν πατέρα που τον σέβομαι και τρίτον, ο πατέρας του αρραβωνιαστικού μου έχει μεγάλη εταιρεία με φαρμακευτικά – οδοντιατρικά είδη και ταξιδεύει στο εξωτερικό. Φαντάζεσαι να σπάσει ο διάολος το πόδι του και να δει τη μέλλουσα σύζυγό του να παίζει σε πορνό ταινία; Ξεχνάω και τη συζήτησή μας. Έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε γι’ αυτό το θέμα”.

Διαβάστε επίσης
Βασίλης Κούκουρας: «Εχω φύγει από δουλειά που δεν ήταν καλή η συνεργασία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.