Η ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά

Βασίλης Καρράς

“Διακινούνται μακάβριες ειδήσεις”

Αγώνα για την υγεία του δίνει ο Βασίλης Καρράς, την ίδια στιγμή που ιστοσελίδες στο διαδίκτυο διακινούν fake news.

Το επίσημο fan page του αγαπημένου καλλιτέχνη στα social media διαψεύδει κατηγορηματικά τις μακάβριες φήμες, τονίζοντας πως ο Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τη μάχη του για τη ζωή.

«Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος από τον κόσμο ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του.

Τις τελευταίες ημέρες και στο βωμό του χρήματος, από διάφορα site του διαδικτύου διακινούνται μακάβριες ειδήσεις με αποκορύφωμα την τελευταία ώρα που κυκλοφορεί ότι ο καλλιτέχνης δε βρίσκεται πια στη ζωή.

Διαβάστε επίσης  Πυξ Λαξ: Συγκινεί η αφιέρωση στον Βασίλη Καρρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα από εμάς. Έχετε καταφέρει να καταρρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο από ότι η ίδια η ασθένειά του. Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους…» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.