Η ανάρτηση-απάντηση της Κατερίνα Στικούδη στα αρνητικά σχόλια για τη μητρότητα

Η τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφία στο instagram με το μωρό της

Η Κατερίνα Στικούδη με μία αιχμηρή ανάρτησή της στο Instagram απαντά σε όλα τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνη της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εμφανίζεται να θηλάζει το νεογέννητο μωρό της χαμογελώντας, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρων.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Κατερίνα Στικούδη απαντά με τον τρόπο της σε όλους εκείνους που κατά καιρούς ασχολούνται μαζί της, είτε αυτό αφορά στην προσωπική της ζωή και την εγκυμοσύνη, είτε στις επαγγελματικές της επιλογές και κινήσεις.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη:

«Μου λέγανε.. Α μπράβο που γέννησες φυσιολογικά … και σκεφτόμουν δηλαδή αν έκανα καισαρική ποιο θα ήταν το θέμα? Μετά μου έλεγαν… Μπράβο που θηλάζεις.. δηλαδή αν δεν μπορούσα , θα ήταν κακό?

Μετά ενοχλήθηκαν που γύρισα στη δουλειά μου .. ( πολύ σύντομα λέει … αφήνω το παιδί μου λέει ..ένα Σάββατο έλειπα εν τω μεταξύ για λίγες ώρες). Μετά είπαν ότι είχα παρένθετη μητέρα .. και πως δεν γίνεται να χάσω τόσο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης … Άλλοι είπανε ότι έκανα πλαστικές αμέσως μετά …

Θυμάμαι όμως και τα πρώτα σχόλια όταν έβγαλα το πρώτο μου τραγούδι .. όταν παρουσίασα την πρώτη μου εκπομπή , όταν έπαιξα σε μια σειρά .. όταν ανέβηκα στο σανίδι .. όταν έμαθα πιάνο ! Α ναι θα μου πεις.. έτσι είναι αυτή η δουλειά.. θέλει γερό στομάχι να αντέχεις!

Ήρθε λοιπόν στη ζωή μου αυτός ο άγγελος που λέγεται Βύρωνας , να με κάνει να καταλάβω ότι είμαι πολύ πιο δυνατή απ όσο νομίζω .. να με κάνει καλύτερο άνθρωπο και να μου μάθει ένα σωρό πράγματα .. Δε θα σταματήσω ποτέ να ονειρεύομαι»