Η ανήθικη πρόταση που δέχτηκε ο διάσημος σεφ Πάνος Ιωαννίδης

Ιωαννίδης

Ποια ήταν η αντίδραση του

Ποια ήταν η αντίδραση του

Ο πολύπειρος σεφ, Πάνος Ιωαννίδης, έκανε μια αποκάλυψη που προκάλεσε σάλο!. Ο Πάνος Ιωαννίδης εξομολογήθηκε σε πρωινή εκπομπή μια ανήθικη πρόταση που είχε δεχτεί: “Πέρυσι με είχαν πάρει τηλέφωνο από τη Γερμανία και μου μίλησαν στα ελληνικά για μια κυρία που “θα έρθει στην Ελλάδα και θα ήθελε να περάσει μια βραδιά μαζί σας. Δίνει 2,000 ευρώ για μια βραδιά. Δεν είναι χιούμορ, είναι αλήθεια”. Γέλασα… Το πήρα σαν χιούμορ και έκλεισα το τηλέφωνο”.

Ο ταλαντούχος και γοητευτικός σεφ είχε μιλήσει και παλαιότερα, αποκαλύπτοντας άγνωστα περιστατικά της ζωής του για πρώτη φορά.

Η σύλληψη στην Πάρο

Ένα από τα άγνωστα περιστατικά της ζωής του, που αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης, ήταν αυτό της σύλληψής του από την Αστυνομία. Χαρακτηριστικά, ανέφερε ότι σε νεαρή ηλικία είχε συλληφθεί επειδή πωλούσε παράνομα κοσμήματα στην Πάρο.

«Ο μπαμπάς μου ήταν σχεδιαστής κοσμημάτων. Και η αδερφή μου το ίδιο. Τον ακολούθησε τον δρόμο και πάει πολύ καλά. Είμαι πολύ περήφανος. Ένα καλοκαίρι στην Πάρο, πριν ασχοληθώ με τη μαγειρική είπα να φτιάξω μερικά κοσμήματα μόνος μου και είπα πως θα τα πουλήσω. Εννοείται χωρίς άδεια και δεν το ήξερε και ο πατέρας μου. Είχα βάλει ένα πάγκο να τα πουλήσω και ήταν και άλλοι που πουλούσαν. Ήταν αρκετά σύνηθες τότε. Και σε κάποια φάση περνάει η αστυνομία και μας μπουζουριάζει. Ο πατέρας μου το έμαθε» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Σε κάποια φάση, περνάει η αστυνομία, “χραπ”, με “μπουζουριάζει”, πού είναι η άδεια, πού είναι το ένα, πού είναι το άλλο», δήλωσε.