Η Άννα Βίσση αποχαιρέτησε με τον πιο συγκινητικό τρόπο τον Σταμάτη Κόκοτα

Βίσση

Ερμήνευσε ένα τραγούδι που πάντα της άρεσε να το ακούει από τη φωνή του

Η αγαπημένη Άννα Βίσση το βράδυ της Παρασκευής εμφανίστηκε στην εκδήλωση για τη μέρα θετικής ενέργειας και αμέσως μετά «πέταξε» για Κύπρο όπου και θα έκανε live εμφάνιση.

Όταν έφτασε στην ιδιαίτερη πατρίδα της έπεσε να κοιμηθεί και έτσι έμαθε πολύ αργά την είδηση ότι είχε φύγει από τη ζωή ο Σταμάτης Κόκοτας.

Από το πρωί χθες είχε γίνει γνωστό ότι ο τραγουδιστής είχε κάνει την τελευταία δημόσια εμφάνισή του πριν πεθάνει σε νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε η Άννα Βίσση.

Κάτι που φυσικά ήρθε στη μνήμη της Άννας η οποία με τη σειρά της θέλησε να αποχαιρετίσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο τον «βασιλιά» όπως τον αποκάλεσε του ελληνικού τραγουδιού.

Σε κάποιο σημείο λοιπόν της χθεσινοβραδινής της εμφάνισης στην Κύπρο, αφού μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον Σταμάτη Κόκοτα όπως τον είχε γνωρίσει εκείνη μέσα από τη συνεργασία τους, θέλησε να τραγουδήσει στο κοινό ένα αγαπημένο τραγούδι από το ρεπερτόριό του που φυσικά θα συνεχίσει να ακούγεται για πολλές γενιές ακόμα.

Η Άννα Βίσση συγκινημένη λοιπόν ερμήνευσε το «Ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό» που πάντα της άρεσε να το ακούει από τη φωνή του.

Πηγή: gossip.gr