Η αποκάλυψη του Bachelor Αλέξη Παππά: Είχα στο παρελθόν σχέση με μία διάσημη γυναίκα

Μία αποκάλυψη στις γυναίκες που τον διεκδικούν αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό έκανε ο Bachelor στο χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής του Alpha.

Ο Αλέξης Παππάς αποφασίζει να πει μια προσωπική του ιστορία στα κορίτσια για να της βοηθήσει να κατανοήσουν καλύτερα τη δοκιμασία στην οποία θα τις υπέβαλε.

Συγκεκριμένα, ζήτησε από τις διαγωνιζόμενες “να ανοίξουν τα χαρτιά τους” ούτως ώστε να τις γνωρίσει καλύτερα και να έρθουν πιο κοντά. Έτσι αποφάσισε να κάνει εκείνος πρώτος την αρχή, μιλώντας για τον ίδιο, τις εμπειρίες και το παρελθόν του.

Αποκάλυψε λοιπόν ότι στο παρελθόν ήταν σε σχέση με μία διάσημη γυναίκα από τον χώρο της showbiz.

“Θα σας πω μια δική μου ιστορία από το παρελθόν. Είχα στο παρελθόν μια σχέση με μια διάσημη γυναίκα, η οποία ήταν εσωστρεφής θα έλεγα. Και συνέβαιναν πράγματα που δεν μπορούσα να τα εξηγήσω, ούτε να τα καταλάβω. Όπως για παράδειγμα έκλαιγε, κάποιες φορές δεν μιλούσε, κάποιες φορές έλεγα κάποια πράγματα τα οποία ήταν εκτός της στιγμής. Άρχισα να την ρωτάω διάφορα και τελικά συνειδητοποίησα ότι υπήρχαν διάφορα κατάλοιπα από προηγούμενες σχέσεις που δεν μας άφηναν να εξελιχθούμε στη σχέση μας” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παππάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.