Η χήρα του Λάρι Κινγκ θα προσβάλει τη διαθήκη

Σοκαρισμένη δήλωσε η Σον Κινγκ, η έβδομη σύζυγος του Λάρι Κινγκ (με την οποία βρισκόταν σε διάσταση) από την αποκάλυψη πως ο θρυλικός παρουσιαστής είχε τροποποιήσει τη διαθήκη του, αφήνοντάς της απολύτως τίποτα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο Λάρι Κινγκ είχε προβεί σε μια χειρόγραφη τροποποίηση της διαθήκης του το 2019, με την οποία άφηνε την ύψους σχεδόν 2 εκατομμυρίων δολαρίων περιουσία του στα πέντε παιδιά του και τίποτα στην Σον Κινγκ.

Τον Αύγουστο του 2019, δύο μήνες πριν από την εν λόγω προσθήκη, ο δημοσιογράφος είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου από την Σον. Ωστόσο ο Κινγκ πέθανε προτού οριστικοποιηθεί το διαζύγιο στο δικαστήριο.

Η Σον Κινγκ είναι τώρα αποφασισμένη να προσβάλει την διαθήκη ενώ υποστηρίζει πως μαζί με τον εκλιπόντα είχαν καταστρώσει μαζί ένα «πολύ προσεκτικό πλάνο» που αφορούσε τα οικονομικά της οικογένειας το 2015, όταν οι δυο τους ήταν ακόμα ζευγάρι.
«Υπάρχει ακόμη και είναι η νόμιμη διαθήκη. Και πιστεύω πλήρως ότι θα «αντέξει»» ανέφερε.

Πέρα από τις αντιδράσεις της Σον, υπήρχε ήδη πρόβλημα με την τελευταία διαθήκη. Συγκεκριμένα, με την χειρόγραφη τροποποίηση ο Λάρι Κινγκ αφήνει την περιουσία του στα πέντε παιδιά του: Άντι, Κιάρα, Λάρι Τζούνιορ, Κάνον και Τσανς. Όμως, τα δύο από αυτά- ο Άντι και η Κιάρα- έφυγαν από τη ζωή το 2020.

Λάρι και Σον υπήρξαν παντρεμένοι για 22 χρόνια. Επρόκειτο δηλαδή για τον μακροβιότερο γάμο του παρουσιαστή που είχε παντρευτεί συνολικά οκτώ φορές.

Διαβάστε επίσης
Στο νοσοκομείο εσπευσμένα o Kάρλος Σαντάνα

Ο ίδιος, λίγο καιρό πριν από τον θάνατό του, είχε δηλώσει πως ότι είχε ξανά φιλικές σχέσεις με την Σον Κινγκ, μετά την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου. Η ίδια δήλωσε ότι μιλούσαν καθημερινά, αλλά πως δεν της είχε αναφέρει ποτέ κάτι για την τροποποίηση. «Δεν βγάζει νόημα» λέει τώρα η Σον.

Επιπλέον η Σον υποστηρίζει πως ούτε και οι γιοι της, Κάνον και Τσανς, γνώριζαν κάτι για την κρυφή διαθήκη και «σοκαρίστηκαν» όταν έμαθαν πως ο Λάρι την είχε αφήσει «εκτός». «Δεν είναι χαρούμενοι» είπε, ενώ συμπλήρωσε πως θα την στηρίξουν στο δικαστήριο.
Στην ερώτηση για το αν πιστεύει ότι κάποιος άσκησε επιρροή στον Λάρι Κινγκ για την τροποποίηση της διαθήκης, η Σον απάτησε απλά «ναι» αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως εξηγεί η Daily Mail, αν η Σον επιτύχει στη νομική διεκδίκηση μεριδίου από την κληρονομιά, πιθανόν να μην αποκομίσει περισσότερα από 300.000 δολάρια. Κι αυτό γιατί η περιουσία των 2 εκατομμυρίων θα πρέπει να διαμοιραστεί ανάμεσα στα τρία εν ζωή παιδιά του δημοσιογράφου, αλλά και τους απογόνους του Άντι και της Κάια, που «έφυγαν» την περασμένη χρονιά.

Ωστόσο η ίδια αναφέρει πως η νομική αυτή διεκδίκηση είναι «θέμα αρχής».

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *