Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μπήκε σε billboard στην Times Square στη Νέα Υόρκη (ΦΩΤΟ)

Ζουγανέλη Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Είναι η πρέσβειρα Ελλάδας και Κύπρου για λογαριασμό της παγκόσμιας καμπάνιας του Spotify

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια Ελεονώρα Ζουγανέλη ξεπέρασε τα σύνορα, καθώς μπήκε σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης.

Η διεθνής διάκριση αυτή προέκυψε, καθώς είναι η πρέσβειρα Ελλάδας και Κύπρου για λογαριασμό της παγκόσμιας καμπάνιας του Spotify.

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία αναπαραγωγής μουσικής κλήθηκε να επιλέξει μία Ελληνίδα τραγουδίστρια, για να συμμετάσχει στην παγκόσμια καμπάνια του «EQUAL», μαζί με καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο.

Έτσι, η Ελεονώρα εμφανίστηκε στις ηλεκτρονικές διαφημιστικές πινακίδες της Times Square της Νέας Υόρκης, ενώ τη συναντάμε και στο εξώφυλλο της ελληνικής playlist «EQUAL Greece», όπου υπάρχει και το τραγούδι της «Ταρίφας».

Σκοπός της καμπάνιας είναι η ενδυνάμωση της «φωνής» των γυναικών στον χώρο του τραγουδιού.

Στη δημοσίευσή της, η Minos Emi ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η μοναδική Eleonora Zouganeli ξεπερνά για ακόμα μια φορά τα Ελληνικά σύνορα αφού βρίσκεται σε #Billboard στην πασίγνωστη #TimesSquare της Νέας Υόρκης! Η Ελληνίδα πρέσβειρα της #SpotifyEQUAL καμπάνιας για το πρώτο τρίμηνο του 2022, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στηρίζει παρέα και με άλλες γυναίκες καλλιτέχνιδες από όλο τον κόσμο μέσω του Spotify την γυναικεία δύναμη ενισχύοντας την επιρροή τους παγκοσμίως».