Η Γαρμπή αποκάλυψε τι απέγινε το θρυλικό φόρεμα στην Eurovision του 1993

Την Καίτη Γαρμπή, η οποία φέτος έχει και ρόλο κριτή στο νέο μουσικό reality show House of Fame φιλοξένησε στο νέο κανάλι του στο Youtube ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για την πρωτόγνωρη εποχή της πανδημίας, τις ένδοξες στιγμές που έζησε η Νύχτα τις περασμένες δεκαετίες αλλά και τη συμμετοχή της στην Eurovision του 1993 με το τραγούδι «Ελλάδα χώρα του Φωτός».

Τότε, ιδιαίτερη αίσθηση είχε κάνει το γαλάζιο φόρεμα με σκισίματα της Σίλιας Κριθαριώτη που είχε φορέσει, το οποίο σχολιάστηκε τόσο από τα εγχώρια όσο και από τα διεθνή μέσα. Θέμα συζήτησης για πολλούς και το αν φορούσε ή όχι εσώρουχο λόγω των αποκαλυπτικών ανοιγμάτων του στο πλάι θυμήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο μύθος του φορέματος κρατά μέχρι σήμερα με πέπλο μυστηρίου να καλύπτει εδώ και χρόνια το πού βρίσκεται καθώς πίσω στα 90’s τα ίχνη του χάθηκαν, όταν το χάρισε σε στενό της φίλο. Ζήτησε, όμως, από τη δημιουργό του να το αναβιώσει φτιάχνοντας ένα αντίγραφό του.

«Το είχα δώσει σε έναν φίλο πολύ κοντινό, το κράτησε σπίτι του, τον συνάντησα μετά από πάρα πολλά χρόνια και μου είπε ότι το φόρεμα δεν υπάρχει. Αλλά θέλω να ζητήσω από τη Σίλια να κάνει ένα αντίγραφο στα τότε κιλά μου αφού έχει τα μέτρα μου», είπε.

Διαβάστε επίσης
Γαρμπή: "Πως είναι δυνατόν τα νέα παιδιά να έχουν ως πρότυπα αυτούς τους τύπους;"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.