Η ηθοποιός Φωτεινή Λεβογιάννη απαντά για το φημολογούμενο ροζ βίντεο

Φωτεινή Λεβογιάννη

Πως απάντησε σε σχετικό ερώτημα

Φωτεινή Λεβογιάννη: Η Φωτεινή Λεβογιάννη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε σε φήμες όπου θέλουν να συμμετέχει σε ροζ βίντεο.

Φωτεινή Λεβογιάννη: Η γνωστή ηθοποιός είπε ότι «ξεκίνησε όλο αυτό το βράδυ της Παρασκευής που είχα μια συρροή από αιτήματα φιλίας και ακολούθους στο Instagram με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Χωρίς να έχει συμβεί κάτι. Παραξενεύτηκα. Μέχρι που το Σάββατο το πρωί έλαβα κάποια μηνύματα σεξιστικού περιεχομένου που αναφέρονταν στη συμμετοχή μου σε ένα ροζ βίντεο. Πάγωσα, πέρασα μεγάλη αγωνία μέχρι να έρθει το υλικό στα χέρια μου. Ώσπου ανακάλυψα πως δεν είμαι εγώ. Είναι ένα βίντεο που μου έστειλε αρχικά κάποιος και στη συνέχεια πολλοί».

«Το βίντεο ξεκινάει με δύο φωτογραφίες που δείχνουν τα προφίλ μου στα social media και το ονοματεπώνυμό μου. Στη συνέχεια ακολουθεί αυτό το βίντεο που είναι μια άλλη άτυχη κοπέλα. Γιατί χρησιμοποιείται το πρόσωπό της και φαίνεται ξεκάθαρα. Μοιάζουμε χρωματικά με την κοπέλα. Όσοι το αναπαράγουν και το διαδίδουν είναι συνένοχοι. Πρέπει να μιλάμε δημόσια χωρίς ταμπού για τέτοια πράγματα. Τα μηνύματα που λαμβάνω μέχρι και σήμερα… Αυτά τα λόγια που ακούω με κάνουν να νιώθω πολύ χειρότερα. Τα περισσότερα σχόλια είναι από άντρες. Μου λένε πως εγώ ήμουν στο βίντεο και μη βγαίνω να λέω κάτι άλλο. Είναι αρκετά κορίτσια που το έχουν περάσει αυτό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *