Η Μαρία Κίτσου συγκλονίζει για τη “μάχη” της με την κατάθλιψη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κίτσου Άγριες Μέλισσες

Αποκαλυπτική η ταλαντούχα ηθοποιός

Στην εκπομπή Art Week μίλησε η Μαρία Κίτσου, η οποία εξήγησε στη Λένα Αρώνη για την απόφασή της να βγει και να μιλήσει δημόσια για την κατάθλιψη που πέρασε.

“Από τότε που μίλησα δημόσια για την κατάθλιψη, την ξόρκισα. Νιώθω ότι έχω βοηθήσει πολύ κόσμο κι έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα και αυτό με κάνει πάρα πολύ χαρούμενη. Από ανθρώπους που είτε το παραδέχονται μόνο σε μένα και μου ζητάνε συμβουλή τι να κάνουν, ότι νιώθουν έτσι, νιώθουν αλλιώς, και αυτό είναι κάτι υπέροχο, πραγματικά. Ακριβώς γι’ αυτό βγήκα να το πω γιατί κι εγώ θα ήθελα, σε αντίστοιχη περίπτωση”, τόνισε αρχικά η Μαρία Κίτσου.

Στη συνέχεια η πρωταγωνίστρια από τις “Άγριες Μέλισσες” υπογράμμισε: “Να ακούσει από κάποιον που θαυμάζει, από κάποιον που εκτιμά ότι ναι κι εγώ το έχω περάσει, το περνάω και υπάρχει γιατρειά, υπάρχει λύση… Γιατί έχει πολλή απελπισία αυτή η ασθένεια. Και ότι μπορείς να γιατρευτείς, δεν είναι κάτι που δεν παίρνει γιατρειά γιατί αυτό πιστεύεις όταν είσαι μέσα σε αυτό, ότι δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το μαρτύριο, αλλά τελειώνει”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *