Η νέα φωτογραφία που ανέβασε η Εφη Αχτσιόγλου λίγο πριν γεννήσει

Η Έφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αναμένουν σε λίγες μέρες την γέννηση του παιδιού τους και είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι.

Μάλιστα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εφη Αχτσιόγλου δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της γράφοντας “Λίγες μέρες έμειναν! 🍼 Βόλτα στο #sputnik_fest2021”.

Εφη Αχτσιόγλου έγυκος Δημήτρης Τζανακόπουλος

Η καθημερινότητα της κ. Αχτσιόγλου δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου, καθώς η βουλευτής συνέχιζε να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά της. Σύμφωνα με το περιοδικό “ΟΚ!”, το μωρό που περιμένουν είναι αγοράκι. Η Έφη Αχτσιόγλου είχε επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο μέσα από μια συνέντευξη στο Rise Tv το 2019 λίγο πριν τις εκλογές.

“Σχέση με πολιτικό θα κάνατε;”, τη ρωτούν. Και η Εφη Αχτσιόγλου απαντά: “Έχω σχέση με πολιτικό”. Και όταν ζητούνται… περισσότερα, χαμογελά πλατιά και λέει: “Ε, δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο;”. Υποστήριξε επίσης ότι δεν έχει ψάξει ποτέ το κινητό του Δημήτρη Τζανακόπουλου επιχειρώντας να κάνει χιούμορ με τη δικαιολογία “είστε καλά; Έχετε ακούσει το νόμο GDPR για τα προσωπικά δεδομένα; Να είμαστε σοβαροί”.

Πηγή: enikos.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *