Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε Ανάσταση στο νοσοκομείο

Σίσσυ Χρηστίδου Ανάσταση νοσοκομείο

Το συγκινητικό μήνυμα που έγραψε

Mια δύσκολη νύχτα πέρασε η Σίσσυ Χρηστίδου αφού λόγω μιας αδιαθεσίας του γιου της έκανε Ανάσταση στο νοσοκομείο στο προσκεφάλι του.

Σήμερα το πρωί η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε μαζί μας την αγωνία και τα συναισθήματά της λέγοντας πως όσα πέρασε εξαφάνισαν την αγνωμοσύνη της και τη γέμισαν ευγνωμοσύνη για όσα καλά έχει στη ζωή της. «Kαι τώρα απλά σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να είμασταν σπίτι. Οχι διακοπές. Σπίτι. Οχι με φίλους και παρέες ψήνοντας αρνιά… Απλά σπίτι Χωρίς πόνο ή αγωνία» έγραψε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του «Έλα Χαμογέλα»

Με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε σε όλους μας που δυσανασχετούμε που περνάμε το Πάσχα σπίτι ότι είναι κάτι που θα ήθελε πολύ… Να περάσει το Πάσχα στο σπίτι και να είναι όλοι καλά!

Διαβάστε όσα έγραψε

«Μέσα σε ένα δωμάτιο, στη παιδιατρική πτέρυγα του Μητέρα, κάναμε ανάσταση και ξημέρωσε για μας το Πάσχα. Και σκέφτηκα πως θα ήταν σημαντικό να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί εμένα το γεγονός αυτό, εξαφάνισε την αγνωμοσύνη μου και με γέμισε ευγνωμοσύνη που όλα είναι καλά. Και ίσως χαρίσει αυτή τη σκέψη και σε σένα…
Και τώρα απλά σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να είμασταν σπίτι.
Όχι διακοπές.
Σπίτι.
Όχι με φίλους και παρέες ψήνοντας αρνιά…
Απλά σπίτι.
Χωρίς πόνο ή αγωνία. Με βαρεμάρα και χαλαρότητα.
Σπίτι.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Πάσχα αυτό. Ούτε τα μαθήματα που πήρα.
Καλημερα αγάπες μου. Χριστός Ανέστη».

Πηγή: tlife.gr 

Διαβάστε επίσης  Μάριον Μιχελιδάκη για τις δηλώσεις Φοίβου Παπαδάκη: «Τι παρανόηση, μάλλον μπερδεύτηκε»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *