Η τηλεοπτική «Μπρέντα», Σάνεν Ντόχερτι συγκλονίζει με την αποκάλυψή της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο καρκίνος επέστρεψε για τη σταρ του Beverly Hills 90210

Ο καρκίνος επέστρεψε για τη σταρ του Beverly Hills 90210

Ο καρκίνος επιμένει στη ζωή της ηθοποιού Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty), που έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της «Μπρέντα» στη θρυλική τηλεοπτική σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» (Beverly Hills, 90210).

Σύμφωνα με όσα είπε σε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Good Morning America», η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο. Τρία χρόνια αφότου είχε δώσει μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο του μαστού και αφού όλα έδειχναν ότι το είχε ξεπεράσει, η ασθένειά της επέστρεψε.

Η ηθοποιός, που πρόσφατα συμμετείχε στο reboot της σειράς που όμως κόπηκε, αποκάλυψε ότι ο καρκίνος επανήλθε σε επιθετική μορφή στις αρχές του περασμένου έτους, κάτι που είχε κρατήσει κρυφό. Αναγκάστηκε να το δημοσιοποιήσει τώρα, λίγο πριν την κυκλοφορία των δικαστικών εγγράφων που αποτελούν μέρος της δίκης της εναντίον της ασφαλιστικής εταιρείας State Farm για ζημιές που προκλήθηκαν στο σπίτι της από μια πυρκαγιά το 2018.

«Θα γίνει γνωστό. Είναι θέμα ημερών ή εβδομάδων να γίνει γνωστό ότι βρίσκομαι στο στάδιο 4 του καρκίνου. Ο καρκίνος μου επέστρεψε και γι’ αυτό είμαι εδώ» είπε κλαίγοντας και πρόσθεσε: «Είναι κάτι πολύ σκληρό. Είμαι πολύ φοβισμένη», ενώ τόνισε ότι δυσκολεύτηκε περισσότερο να το πει στη μητέρα της, αλλά και στον σύζυγό της, τον παραγωγό Κερτ Ισβαριένκο. «Η μαμά μου είναι απίστευτα θαρραλέα. Έτσι είναι και ο σύζυγός μου, αλλά ανησυχώ γι’ αυτόν» είπε η Σάνεν Ντόχερτι.

Η αισιόδοξη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη για τον καρκίνο

Η 48χρονη ηθοποιός πόσταρε ένα αισιόδοξο μήνυμα μετά την γνωστοποίηση του καρκίνου που επίμονα επέστρεψε. Το σχέδιο με τον αγαπημένο ήρωα Σνούπι έχει δύο φράσεις: «Ζούμε μόνο μια φορά» και η απάντηση: «Λάθος, πεθαίνουμε μόνο μια φορά, ζούμε κάθε μέρα».