Ηλιάνα Παπαγεωργίου – SNIK: Το δείπνο με την μητέρα του μοντέλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Σνικ

Τι συμβαίνει με το πρώην ζευγάρι

Δείπνο στα βόρεια προάστια απήλαυσαν χθες (29/03) το βράδυ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον SNIK, υπό την παρουσία και της μητέρας του μοντέλου, γεγονός που δείχνει πως τα πηγαίνουν αρκετά καλά μεταξύ τους παρά τον χωρισμό τους.

Στα πλάνα τα οποία προβλήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Τετάρτης (30/03), ο Snik, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η μητέρα της βρίσκονται σε μαγαζί των Βορείων Προαστίων για φαγητό ενώ σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν, στην παρέα τους λίγη ώρα νωρίτερα, ήταν και η Έλενα Χριστοπούλου.

Όπως είπε ο Γρηγόρης Μπάκας, Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήγαν στο εστιατόριο μετά τις πέντε και μισή το απόγευμα και έφυγαν πριν από τις δέκα το βράδυ. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος διευκρίνισε πως οι δυο τους δεν είναι ζευγάρι, αλλά διατηρούν άριστες σχέσεις.

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Κατά την έξοδο τους από το εστιατόριο, ο δημοσιογράφος του Ant1 έσπευσε να κάνει ερωτήσεις στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και της τόνισε πως οι φήμες και τα δημοσιεύματα περί επανασύνδεσης θα «φουντώσουν». «Ας γράφουν αύριο ότι θέλουν. Μόλις γύρισα, ας χαρώ λίγο τη μανούλα μου» ανέφερε το μοντέλο χαμογελαστό.

Σε ότι αφορά το GNTM και μια ενδεχόμενη συνεργασία με τη Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε πως: «Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνεργαστώ με τον οποιοδήποτε και αυτό έχει σημασία μεγάλη. Χαρούμενη θέλω να είμαι».