Ιωάννα Παλιοσπύρου για MAD VMA 2022: “Η Παπαρίζου ήταν πολύ τρομαγμένη, έτρεξα να την ηρεμήσω”

Παλιοσπύρου

Είδε από κοντά τους δύο τράπερ να αμαυρώνουν την εικόνα των μουσικών βραβείων

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν πάνω στην σκηνή των MAD VMA 2022 την ώρα που ξέσπασε ο καβγάς μεταξύ του Snik και του Light και παρακολουθούσε αποσβολωμένη τους δύο τράπερ να αμαυρώνουν την εικόνα των μουσικών βραβείων.

“Είμαι άτυχη μάλλον, δεν ξέρω τι γίνεται. Δυστυχώς το είδα μπροστά στα μάτια μου. Είδα κάποιον να επιτίθεται με γροθιά. Προσπάθησα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου, αυτά είναι πολύ κρίμα να γίνονται. Εκείνη τη στιγμή, όχι δεν φοβήθηκα αλλά πάγωσα και προσπάθησα να μείνω ψύχραιμη. Προσπάθησα να πω και κάτι από το μικρόφωνο, ότι δεν είμαστε υπέρ της βίας κι ότι πρέπει να έχουμε ψυχραιμία. Δυστυχώς ξέφυγαν τα πράγματα” περιέγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Διαβάστε επίσης
Τασος Ξιαρχό: "Πήγα να πάρω την Τάμτα γιατί κάποιος πήγε να βγάλει όπλο"

“Στενοχωρήθηκα που δεν έδωσα το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου. Έτρεξα να της μιλήσω και να την ηρεμήσω. Της έδωσα ένα φιλί. Ήταν πάρα πολύ τρομαγμένη. Ήθελα να την ακολουθήσω στο καμαρίνι της γιατί φοβόταν για το κλίμα εκεί. Υπάρχει μια σύγκρουση ανάμεσα στους καλλιτέχνες της τραπ κι ήρθαν να τις λύσουν εδώ” πρόσθεσε.

“Θεώρησα ότι είχε λάβει τα μέτρα της η παραγωγή για να μην συμβεί ξανά το οτιδήποτε” απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου αν φοβήθηκε να ανέβει τη σκηνή, αφού είχε προηγηθεί ένας καβγάς μεταξύ των δύο πριν το περιστατικό με το ξύλο.