Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Κάθε σημάδι που βλέπω πάνω µου είναι η απόδειξη ότι κατάφερα να νικήσω τον θάνατο”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για όσα βιώνει αυτό το διάστημα.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε: «Κάθε καλοκαίρι κάνω και ένα βήµα παραπέρα, αλλά δυστυχώς ακόµα και ένα µπάνιο στη θάλασσα το βιώνω µε πολύ στρες.

Έχω ένα σώµα γεµάτο ουλές και σηµάδια και µε µια φοβερή ευαισθησία στον ήλιο και πρέπει να προστατεύοµαι συνεχώς. ∆εν θα µπορέσω ποτέ να περιγράψω µε λέξεις το σοκ που έχει υποστεί το σώµα µου και πόσο πολύ έχει παλέψει για να επιβιώσει».

«Πάντα το φρόντιζα και µε ενδιέφερε να έχω µια όµορφη και περιποιηµένη εµφάνιση. ∆εν είχα ποτέ τατουάζ ή σηµάδια. Μετά την επίθεση, έχω παντού ουλές και µοσχεύµατα. Αν µε πειράζει; Ναι, µε πειράζει. Βιώνω ακόµα δύσκολες στιγµές.

Διαβάστε επίσης  Η αποκάλυψη του Γιάννη Σπαλιάρα για θαυμάστρια

Όµως, δεν εγκαταλείπω τον αγώνα µου! Κάθε σηµάδι που βλέπω πάνω µου σκέφτοµαι πως είναι η απόδειξη ότι κατάφερα να νικήσω τον θάνατο, και αυτό είναι ένα πολύ µικρό τίµηµα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σχετικά με τα βλέμματα που τραβάει πάνω της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέφερε: «Ξέρω πως µπορεί να µε αναγνωρίζουν, λόγω της περίεργης εµφάνισης.

Συχνά όλη αυτή η κατάσταση καταλήγει υποσυνείδητα σε στρες και νεύρα. Μαθαίνω σιγά-σιγά να τα αντιµετωπίζω και να τα διαχειρίζοµαι, γιατί η άλλη επιλογή είναι να αποµονωθώ στο σπίτι. ∆εν θα ενοχληθώ ποτέ από βλέµµατα ή συµπεριφορές που ξέρω πως συµβαίνουν από θαυµασµό, αγάπη».