Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας το τελευταίο διάστημα και αυτό γιατί σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η Ιωάννα Τούνη τον τελευταίο καιρό μοιράζεται με τους ακολούθους της στο instagram στιγμές από τη νέα καθημερινότητά της, έχοντας μιλήσει και για τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της.

Η Ιωάννα Τούνη φαίνεται πως αισθάνεται καλύτερα και το ζευγάρι έκανε την πρώτη του έξοδο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Επίσης, πλέον μάθαμε και το φύλο του μωρού. Το αποκάλυψε η μυστηριώδης περσόνα του Instagram, Soula Glamorous, την οποία μάλιστα η Ιωάννα Τούνη είχε ευχαριστήσει, καθώς, παρότι γνώριζε για την εγκυμοσύνη της από την πρώτη στιγμή, δεν το επιβεβαίωσε ποτέ.

«Σε ευχαριστώ που ενώ το ήξερες πρώτη δεν το επιβεβαίωσες ποτέ, επειδή σεβάστηκες αυτό που ήθελα κολλητή» είχε γράψει η Ιωάννα Τούνη με την Soula Glamorous να της απαντά: «Δεν το σεβάστηκαν άλλες όμως, όπως είδες. Με το καλό περιμένουμε να μάθουμε και φύλο».

Αντίστοιχη ήταν και η “αποκάλυψη” που φαίνεται πως έκανε και ο κολλητός φίλος της influencer, Στιβ.

Διαβάστε επίσης
«Τρελάθηκε» η Καινούργιου με τα σχόλια που δέχτηκε η Τούνη

Όταν η Ιωάννα Τούνη πήγε να επισκεφθεί τον Στιβ, εκείνος ανέβασε βίντεο στο Instagram μαζί της και ίσως να μαρτύρησε το φύλο του μωρού. «Μετά από ένα μήνα βγήκε! Δεν ήρθε όμως Ηγουμενίτσα, όπως είχε υποσχεθεί, αλλά δεν πειράζει. Θα έρθει του χρόνου με μία… με ένα κίντερ έκπληξη!», είπε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως το παιδί που περιμένει η κολλητή του είναι κορίτσι.