Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με μπικίνι και μας δείχνει την κοιλίτσα της 

Τούνη

Το Σαββατοκύριακο βρισκόταν στην Ύδρα

Η Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου περιμένουν το πρώτο τους παιδί, με την instagrammer να βρίσκεται ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το ζευγάρι πέρασε χαλαρές στιγμές το Σαββατοκύριακο στην Ύδρα και η Ιωάννα Τούνη ανέβασε στα stories της μια ολόσωμη φωτογραφία φορώντας ένα θαλασσί μπικίνι.

Ιωάννα Τούνη

Πρόσφατα, η influencer η οποία ακολουθεί τις οδηγίες του γιατρού της και περνά πολλές ώρες στο σπίτι, έδειξε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram την ανακαίνιση που κάνουν στον κήπο τους και εξήγησε στους διαδικτυακούς τους φίλους τις αλλαγές που θα κάνουν ενώ τόνισε πως θέλει να βάλει και ένα άγαλμα του Βούδα.

Η τελευταία αυτή πληροφορία προκάλεσε την οργή ενός «φίλου» της που της έστειλε υβριστικό μήνυμα.

Το μήνυμα που έλαβε η Ιωάννα Τούνη ανέφερε: «Ρε ζώο τον σατανά μέσα στο σπίτι σου, το παιδί σου σκέψου. Εικόνες βάλε όχι Βούδες, να χαθείτε αντίχριστοι», ενώ με τη σειρά της, η Ιωάννα Τούνη απάντησε δημόσια. «Πολύ όμορφη εικόνα για άτομο που – μάλλον – θεωρεί τον εαυτό του καλό χριστιανό, να στέλνει τέτοια μηνύματα σε κάποιον που δεν γνωρίζει καθόλου και δεν του έχει φταίξει σε τίποτα!

Ο Χριστιανισμός μιλάει για αγάπη προς τους γύρω, να μην κρίνεις τους συνανθρώπους σου και σίγουρα να μην επιτίθεσαι αναίτια. Το πόσες εικόνες θα βάλεις στο σπίτι σου, δεν δείχνει τίποτα για το ποιόν σου, ούτε για τη ψυχή σου!

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 12 ετών στον 33χρονο που βίαζε 15χρονη και την άφησε έγκυο

Αυτοί οι καθωσπρεπισμοί του τύπου “ντύνομαι σεμνά”, “έχω στο σπίτι εικονοστάσι” και κατά τα άλλα ψάχνω ευκαιρία που να ρίξω φαρμάκι και κακία, δεν με απασχολούν καθόλου!

Έχω εικόνες στο σπίτι μου και θα βάλω ό,τι διακοσμητικά θέλω στον χώρο μου! Και ελπίζω το παιδί μου να μάθει να σέβεται οτιδήποτε διαφορετικό τριγύρω του και να μην κατακρίνει τους άλλους!».

Στην συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη επανήλθε στο θέμα και μέσω ενός story ανέφερε: «Μην κρίνετε όλους τους άλλους πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Χ…. με για τη γνώμη σας.

Σταματήστε να το κάνετε αυτό το πράγμα online. Δηλαδή μπαίνετε online είστε πίσω από το πληκτρολόγιο και γράφετε κακία κακία. Νιώθετε καλύτερα με αυτό που κάνετε; Δηλαδή πραγματικά. Πηγαίνετε σε έναν ψυχολόγο, δεν είναι κακό. Όχι στο Instagram, όχι στα social και όχι στην πραγματικότητα, σταματήστε».