Ιωάννα Βάσσου: Ο λόγος που έφυγα από το Star μετά από 21 χρόνια

Ιωάννα Βάσσου

“Τα τελευταία δύο χρόνια ήμουν δυστυχισμένη”

Συνέντευξη στην Αθηναΐδα Νέγκα παραχώρησε η Ιωάννα Βάσσου, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24 και αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από το Star μετά από 21 χρόνια συνεργασίας.

«Αγαπώ τη ρουτίνα εγώ πάρα πολύ. Έτσι έχω μεγαλώσει. Δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις, δεν θέλω να με βγάζουν από το πρόγραμμά μου, εκνευρίζομαι τρομερά. Όμως, θεωρώ ότι είναι μεγάλο λάθος να μένεις τόσα χρόνια σε μία δουλειά. Δεν εξελίσσεσαι, βαλτώνεις. Αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγα από το Star», δηλώνει η Ιωάννα Βάσσου.

«Είναι ένα κανάλι που θα το έχω πάντα στην καρδιά μου. Μπήκα 22 χρονών κοριτσάκι και βγήκα 42 χρονών μητέρα και επαγγελματίας δύο δεκαετιών. Πήρα πολλά από εκεί. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως ήμουν δυστυχισμένη, πήγαινα στη δουλειά με ένα σφίξιμο στο στομάχι», εξομολογείται στη συνέχεια η γνωστή anchorwoman.

«Η επαγγελματική δυστυχία προκύπτει όταν κάνεις τα ίδια και τα ίδια, όταν νιώθεις ότι δεν εξελίσσεσαι, όταν υπάρχουν συνάδελφοι που σου χαλάνε τη διάθεση και τους θεωρείς λίγο τοξικούς», τονίζει η Ιωάννα Βάσσου αμέσως μετά.

«Τόσο ωραίο κλίμα σε χώρο εργασίας όπως το Action24 δεν έχω ξαναδεί. Επειδή έχω φίλους σε όλα τα κανάλια, το λέω με σιγουριά. Βλέπεις ανθρώπους με καθαρό βλέμμα, ερχόμαστε όλοι με διάθεση στη δουλειά μας», δηλώνει για τη νέα της τηλεοπτική στέγη η Ιωάννα Βάσσου.

Διαβάστε επίσης  Παντελής Τουτουντζής: "Εγώ και ο Φώτης Σεργουλόπουλος βγήκαμε έξω με το κεφάλι ψηλά για τις οικογένειές μας"