Ηβη Αδάμου: Επλασε πασχαλινά τσουρέκια με την πεθερά της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μιχάλης Κουινέλης τις τράβηξε βίντεο

Ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Κουινέλης μοιράστηκε στα social media την στιγμή που η σύζυγος του Ήβη Αδάμου έφτιαξε πασχαλινά τσουρέκια παρέα με την μητέρα του.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουνινέλης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά σε guest εμφάνιση στο «X-Factor» και από τότε είναι συνέχεια μαζί. Τον Ιούνιο του 2018 ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε.

Η Ηβη Αδάμου όταν ρωτήθηκε το 2019 πόσο έχει αλλάξει η ζωή της με τον ερχομό της κόρης της, απάντησε στο Down Town Κύπρου: «Δεθήκαμε πιο πολύ με τον Μιχάλη. Και πριν αγαπιόμασταν, αλλά τώρα φτιάξαμε έναν δεσμό που δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ και πάντα θα μας δένει. Ο Μιχάλης είναι βράχος δίπλα μου και τού είμαι ευγνώμων. Είναι πάντα γεμάτος κατανόηση, πρόθυμος να βοηθήσει και να μου σταθεί. Από τότε που κάναμε τη μικρή, είμαστε ακόμα πιο κοντά. Πιστεύω ότι, όταν ένα ζευγάρι είναι αγαπημένο, τότε το παιδί έρχεται και απογειώνει μία σχέση. Αν, όμως, υπάρχουν θέματα ανάμεσα στους δύο, ένα παιδί φέρνει άλλα αποτελέσματα. Σε εμάς, δόξα τω θεώ, συμβαίνει το πρώτο».

Το ζευγάρι έχει μετακομίσει στην Αλεξανδρούπουλη και έρχεται στην Αθήνα μόνο για δουλειές. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στα stories στο Instagram μερικά βίντεο, όπου βλέπουμε την Ήβη Αδάμου να πλάθει τσουρέκια με την πεθερά της.

Πηγή: protothema.gr