Καινούργιου για Μικρούτσικο: “Με πλήγωσε πάρα πολύ με αυτά που είπε, με αδίκησε απίστευτα”

Μικρούτσικος Καινούργιου

Οσα ανέφερε η παρουσιάστρια για τον πρώην συνεργάτη της

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών παραχώρησε η παρουσιάστρια του Alpha, Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά για την αποχώρηση του Ανδρέα Μικρούτσικου από το πάνελ της εκπομπής το τελευταίο διάστημα, ενώ ρίχνει για ακόμη μία φορά τα βέλη της κατά του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

«Αυτό είναι μία πολύ μεγάλη κουβέντα. Δεν θα σταματήσω ποτέ να ευγνωμονώ, να σέβομαι και να αγαπώ ως άνθρωπο τον Ανδρέα. Από ‘κει και πέρα, με πλήγωσαν πάρα πολύ κάποια πράγματα που είπε, θεωρώ ότι με αδίκησε απίστευτα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου για τον πρώην συνεργάτη της.

«Με τον Ουγγαρέζο μίλησα πριν λίγο, είχε δει κι ο ίδιος κάποια πράγματα λάθος, του τα είχαν μεταφέρει λάθος. Δεν ξέρω πού έγινε η αναπαραγωγή», απαντά σε σχετική ερώτηση η οικοδέσποινα του Super Κατερίνα.

«Όταν ένας άνθρωπος έχει πει αυτά τα πράγματα και έχει υπονοήσει πράγματα για μένα, δεν θέλω να έχω καμία επαφή με τέτοιους ανθρώπους που δεν έχω σε υπόληψη και δεν εκτιμώ. Έχω μάθει να ελίσσομαι τελείως διαφορετικά. Να είναι καλά το παιδί, είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, καλά κάνει και μένει πιστός σε κάποια πράγματα που πιστεύει και πρεσβεύει… αλλά μέχρι εκεί», τονίζει η Κατερίνα Καινούργιου για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την αντιπάθεια ανάμεσα στις δύο πλευρές.

*Φωτογραφία αρχείου