Καίτη Φίνου: Η φωτογραφία που ξάφνιασε τους followers της

Καίτη Φίνου

Η ανάρτηση της ηθοποιού

Μία φωτογραφία της από το παρελθόν και συγκεκριμένα από την εφηβική ηλικία μοιράστηκε η γνωστή ηθοποιός, Καίτη Φίνου, με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Καίτη Φίνου: «Κορίτσι στην εφηβεία, με όνειρα να γίνω “θεατρίνα” -όπως έλεγαν απαξιωτικά παλιά τις ηθοποιούς. Σεζόν ’74-’75 μαθήτρια της σχολής μοντέλων του Γιώργου και της Βένιας Καρατζαφέρη. Πάντα με στόχο τις γνωριμίες για να μπορώ να πάω μικρότερη σε δραματική σχολή. Ήθελα να βγω στο σανίδι και δεν μπορούσα να περιμένω να βγάλω το εξατάξιο τότε γυμνάσιο. Έδωσα σαν ειδικό ταλέντο στο Εθνικό στα 14 αλλά μου είπε η αείμνηστη Διαμαντίδου: «Είσαι πολύ καλή, αλλά πολύ μικρή κορίτσι μου. Τελείωσε το σχολείο και μετά πραγματοποίησε τα όνειρά σου». Δεν μπορούσα να περιμένω κι έτσι γράφτηκα στη σχολή», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Καίτη Φίνου έκανε μια μικρή αναδρομή σε όσα ακολούθησαν μέχρι να γραφτεί στη σχολή του Θεοδοσιάδη και να αλλάξει έπειτα η ζωή της. «Έκανα αρκετές διαφημίσεις με πιο γνωστή του Χυτήρογλου. Δυστυχώς δεν την “έσωσα”. Επιδείξεις μόδας αρκετές που όμως τίποτα δεν με γέμιζε. Ήθελα να παίξω στον κινηματογράφο την χαροκαμένη μάνα που έχουν απαγάγει το παιδί της και γίνεται δούλα, για να μαζέψει λεφτά και να πληρώσει ειδικούς να το βρουν. (Στο σπίτι έκανα δικό μου μονόλογο της μάνας, με παρακολουθούσε η μαμά και οι φίλες της και έκλαιγαν). Κάπως έτσι περνούσαν οι ώρες, οι μέρες, οι μήνες και τα χρόνια μέχρι να φτάσω 18,5 και να γραφτώ επιτέλους στην Δραματική Σχολή Αθηνών Γιώργου Θεοδοσιάδη. Από κει και μετά, άλλαξε όλη η ζωή μου», περιγράφει η Καίτη Φίνου.

Πηγή: enikos.gr