Καίτη Γαρμπή: “Είμαι αυστηρή γενικά με τον γιο μου, ο Διονύσης είναι αυστηρός στο θέμα της δουλειάς” (ΒΙΝΤΕΟ)

Γαρμπή

Τι αποκάλυψε η δημοφιλής τραγουδίστρια

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο γιος τους Δημήτρης βρέθηκε η Καίτη Γαρμπή μαζί με τον Διονύση Σχοινά.

Ο Δημήτρης Σχοινάς δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος, ενώ αποκάλυψε πως ο πατέρας του είναι πιο αυστηρός. «Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος που είχα την ευκαιρία να στηριχτώ στους γονείς μου», είπε.

«Είμαι αυστηρή γενικά, ο Διονύσης Σχοινάς είναι αυστηρός στο θέμα της δουλειάς. Είναι τελειομανής, εγώ είμαι πιο “βούτα στα βαθιά”», δήλωσε η Καίτη Γαρμπή.

Ο Δημήτρης Σχοινάς αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ να τραγουδήσει με τους γονείς του, ενώ ο Διονύσης Σχοινάς δήλωσε πως όταν εντοπίζουν λάθη στον γιο τους του τα επισημαίνουν.

«Είμαι αυστηρή με τα προσωπικά του γιου μου», συμπλήρωσε η Καίτη Γαρμπή, με την τραγουδίστρια να αναφέρεται στη συνέχεια στις… μαγειρικές της δεξιότητες, δηλώνοντας πως δεν μαγειρεύει και τα αγόρια της… υποφέρουν.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έκαναν έναν απολογισμό για το έτος που φεύγει.«Βρεθήκαμε και για καλό σκοπό και για κακό στο προσκήνιο. Το κακό δεν το επιδιώξαμε εμείς, άλλοι το ξεκίνησαν και το έκαναν. Τέλος καλό, όλα καλά», είπε η τραγουδίστρια.

«Με στεναχώρησαν οι βλακείες που έγιναν. Βγήκαμε στα κανάλια χωρίς να υπάρχει λόγος», ήταν το παράπονο του Διονύση Σχοινά για το 2022.