Καίτη Γαρμπή για φοροδιαφυγή: «Zητώ δικαιοσύνη με μια δημόσια συγνώμη για τα ψέματα για μένα»

Γαρμπή

Η οργισμένη ανάρτηση της τραγουδίστριας

Μια εξοργισμένη ανάρτηση σχετικά με το δημοσίευμα που την θέλει να έχει καταδικαστεί για φοροδιαφυγή 828.300 ευρώ έκανε χθες (27/11) το βράδυ η τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή.

Η Καίτη Γαρμπή αντέδρασε στα όσα ακούγονται για φοροδιαφυγή, διέψευσε πως έχει οποιαδήποτε φορολογική εκκρεμότητα και με tweet της ξεκαθάρισε ότι είτε θα της ζητήσουν συγγνώμη δημόσια είτε θα κινηθεί νομικά, με αγωγές και εξώδικα.

«Δεν έχω καμία φορολογική εκκρεμότητα, η υπόθεση έχει κλείσει και ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια δημόσια συγνώμη από όσους έγραψαν ψέματα και συκοφαντίες για μένα σήμερα.

Ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπή θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγές και εξώδικα και θα είναι κρίμα», έγραψε η γνωστή τραγουδίστρια.

Το δημοσίευμα το οποίο διέψευσε η Καίτη Γαρμπή είναι αυτό της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, σύμφωνα με το οποίο «η προσφυγή της Καίτης Γαρμπή στα δικαστήρια όχι μόνο δεν απέδωσε υπέρ της αλλά διπλασίασε από τους τόκους το ποσό αφού έχασε πλέον κάθε ένδικο μέσο και πρέπει τώρα να καταβάλει στο ακέραιο το ποσό».