Καίτη Γάρμπη: “Κλώνος” του Διονύση Σχοινά, ο γιος της Δημήτρης (ΦΩΤΟ)

Η Καίτη Γαρμπή έκανε πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη και τους Alcatrash. Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του MEGA για τον γιο της ο οποίος συμμετέχει επίσης στο σχήμα.

“Είμαι αυστηρή με τον γιο μου” υποστήριξε η Καίτη Γαρμπή εξηγώντας πως “οι μαμάδες είναι πιο αυστηρές ενώ οι μπαμπάδες είναι πιο χαλαροί”.

Όσο για το αν ο Δημήτρης Σχοινάς ζητάει συμβουλές για τις σχέσεις του, η Καίτη Γαρμπή απάντησε: “Εμένα με ρωτάει για πιο γυναικεία θέματα, δηλαδή ας πούμε για να αγοράσει λουλούδια ή ένα δώρο. Με τον μπαμπά λέει άλλα…”.

Γαρμπή

“Τον καμαρώνω τώρα που είναι ένας δίμετρος τύπος και λέω αυτό το παιδί είναι το έργο της ζωή μας” ανέφερε η Καίτη Γαρμπή με την αγάπη να ξεχειλίζει από το βλέμμα της.

Διαβάστε επίσης
Γαρμπή: "Πως είναι δυνατόν τα νέα παιδιά να έχουν ως πρότυπα αυτούς τους τύπους;"

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το τι είδους πεθερά θα γίνει, η τραγουδίστρια απάντησε: “Δεν έχω μεγάλη απόσταση από τις θανάσιμες πεθερές. Εγώ θέλω μία κοπέλα να τον αγαπάει, να τον λατρεύει και να τον σέβεται”.

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε και για τον σύζυγό της και την σχέση τους. “Ο άνθρωπος αυτός ήρθε στη ζωή μου πριν από 25 χρόνια και είναι για εμένα τα πάντα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.