Καίτη Γαρμπή: Τι αποκάλυψε για το πρόωρο τέλος της συνεργασίας Σχοινά – Μαζωνάκη

Γαρμπή

Κατηγορηματική η δημοφιλής τραγουδίστρια

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή μίλησε σήμερα (20/9) στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Μεταξύ άλλων, η Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας του Διονύση Σχοινά με τον Γιώργο Μαζωνάκη πριν καλά-καλά αυτή αρχίσει.

Ειδικότερα, υποστήριξε πως ο Διονύσης Σχοινάς «αποχώρησε, γιατί ακυρώθηκε για δεύτερη φορά μια sold out πρεμιέρα, χωρίς να το αποφασίσει από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του και για την ακρίβεια χωρίς να τον ενημερώσει κανείς, που αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει συνέπεια και σεβασμός στο κοινό».

«Ο Διονύσης είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ σωστός σε όλη του την πορεία, έχει 100% δίκιο. Όταν κάποιος διαφωνεί και τσακώνεται με τον Διονύση, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος, ο Διονύσης ποτέ» είπε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή.

Όσο για το αν η ίδια επικοινώνησε με τον Γιώργο Μαζωνάκη η ίδια τόνισε: «Όχι, από πού και ως πού; Είναι καθαρά θέμα του Διονύση και η απόφασή του είναι σεβαστή».

«Ο Διονύσης έχει όσες προτάσεις μπορεί να βάλει το μυαλό σας από τότε που αποδεσμεύτηκε και νομίζω πως πολύ σύντομα θα τον δούμε να κάνει αυτό που ξέρει σε ένα κλαμπ, όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια και ήταν πρωταγωνιστής».

Σημειώνεται ότι υπήρξαν φήμες ότι είναι στα σκαριά μία συνεργασία ανάμεσα στον Διονύση Σχοινά και την Έλλη Κοκκίνου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Πηγή: enikos.gr