Καλυβάτσης: “Δεν θέλω να κάνω παιδί γιατί το αντιλαμβάνομαι σαν μια τεράστια ευθύνη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλυβάτσης

Τι είπε για τη σύντροφο του Ηρώ Λούπη

Στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου μίλησε σήμερα (17/4) ο Σωτήρης Καλυβάτσης, με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο.

Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση να μην αποκτήσει παιδιά αλλά και τη σχέση με την σύντροφο του, Ηρώ Λούπη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Καλυβάτσης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θέλω να κάνω παιδί γιατί το αντιλαμβάνομαι σαν μια τεράστια ευθύνη. Θες να με πεις ευθυνόφοβο, θες να με πεις ανώριμο, θες να με πεις εγωιστή αλλά δεν αισθάνομαι έτοιμος να αναλάβω αυτή την ευθύνη. Από την άλλη, πάλι, υπάρχει και ο αντίλογος σίγουρα πως αν δεν το κάνεις δεν μπορείς να το καταλάβεις. Αυτό, όμως, δεν είναι μια επιπόλαια απόφαση και δεν μπορώ να αντιμετωπίσω έτσι ούτε το παιδί ούτε την οικογένεια».

«Η Ηρώ είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει επίσης να κάνει παιδιά ούτε και θέλει να παντρευτεί. Οπότε μια χαρά είμαστε έτσι όπως ζούμε».

Διαβάστε επίσης  "Εφυγε" από τη ζωή ο ηθοποιός Νάσος Πατέτσος

«Ένας ακόμα λόγος που με αποθαρρύνει είναι το πως είναι η ζωή και ο άνθρωπος. Όσο περνούν τα χρόνια έχω αρχίσει δηλαδή να μην συμπαθώ ιδιαίτερα το ανθρώπινο είδος. Προτιμώ τα ζώα» συμπλήρωσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.