Καπετάνιος: “Ο Μάρκος δεν είναι ρατσιστής”

Ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Καπετάνιος παραχώρησε συνέντευξη στο ENJOY της Κυριακάτικης Δημοκρατίας με την Μαρία Ανδρέου και όπως ήταν αναμενόμενο στην κουβέντα τους δεν άργησε να μπει ο Μάρκος Σεφερλής.

«Για μένα είναι ντροπής πράγματα και μικροπρέπεια κάποια άνθρωποι, στοχευμένα, να πυροβολούν τον Μάρκο, που προσφέρει γέλιο και χαρά στον κόσμο. Μεγάλη αδικία για τον Μάρκο, που έχει έναν τεράστιο θίασο και ζει κόσμος και οικογένειες μέσα από αυτόν. Τι θέλουν πια; Να μην υπάρχει σάτιρα στην Ελλάδα; Να μην υπάρχει επιθεώρηση; Να γίνουμε όλοι καταθλιπτικοί;», είπε ο Γιάννης Καπετάνιος.

Στη συνέχεια είχε να πει: «Είναι ρατσιστής ο Μάρκος με ποιους; Με τους γκέι; Μα, έχει συνεργάτες και φίλους γκέι. Με ανθρώπους με αναπηρίες; Ποιοι τα λένε αυτά; Ο Μάρκος στέκεται στους ανθρώπους με αναπηρίες έμπρακτα. Τι δεν ακούσαμε τελευταία… Ότι ο Μάρκος μειώνει τις γυναίκες, τις οποίες τιμά και λατρεύει -είναι ιππότης με τις γυναίκες. Απλά υπάρχει μια μερίδα σνομπ κουλτουριάρηδων που δεν θέλει την πλάκα, το γέλιο, αλλά θέλει τη λύπη και τη μιζέρια. Να ζούμε όλοι στο σκοτάδι, στη θλίψη».