Καζάκος: “Βιώνουμε μέρες που θυμίζουν μεγάλο κραχ”

Καζάκος

Προβληματισμένος ο διάσημος ηθοποιός

Με αφορμή την σειρά “Κόκκινο ποτάμι” που προβάλλεται στο OPEN, ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραχώρησε συνέντευξη στο Enjoy και την δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος, πρωταγωνιστής του σίριαλ του Μανούσου Μανουσάκη μίλησε, μέσα σε όλα, για την έξαρση του κορονοϊού και στη χώρα μας κάνοντας λόγο για εποχές κραχ!

Σχετικά με το αν έχει πλήξει τον κλάδο του, ο Καζάκος είχε να πει: “Πάρα πολύ. Ειδικά το θέατρο. Υπάρχει η συλλογική ευθύνη, όμως, και πάνω από όλα η δημόσια υγεία. Είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Μια λάθος κίνηση από το κράτος και μπορεί να αποβεί μοιραία για το σύνολο, όπως στην Ιταλία όπου δεν ελέγχθηκε καλά η κατάσταση. Πρόκειται για πανδημία. Ωστόσο ζούμε μια περίοδο φόβου και τρόμου παγκοσμίως. Χρειάζεται όμως ψυχραιμία”

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Καζάκος αναφέρθηκε στην ανθρωπότητα σήμερα “Αγριεύει η κατάσταση παγκοσμίως. Μεγάλη οικονομική κρίση. Ο καπιταλισμός τρώει τις σάρκες του. Μακάρι να ελπίζαμε σε καλύτερες οικονομικά μέρες, αλλά η πραγματικότητα έρχεται και μας διαψεύδει”

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Καζάκος σχολίασε:”Τώρα δεν με τον κορονοϊό είναι σαν να βιώνουμε μέρες που θυμίζουν ένα μεγάλο κραχ. Και όταν έρχεται το κραχ, η κρίση, ξεσπά ο πόλεμος, για να ξεκινήσουν τα εργοστάσια όπλων να δουλεύουν. Έτσι ανάβουν το κουμπί της οικονομίας ξανά και ρέει χρήμα”.

Ο Κωνσταντίνος Αναστάσιος Καζάκος είναι Έλληνας ηθοποιός και γιος του Κώστα Καζάκου και της αείμνηστης Τζένης Καρέζη. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν. Έχει καταγωγή από τη Μάνη.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος γέννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Απριλίου 1969. Φέτος (2020), είναι 51 ετών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *