Κωνσταντίνος Καζάκος: «Είναι γελοίο, έχω κουραστεί να με ρωτάνε»

Καζάκος

Εξαλλος ο ηθοποιός

Εξαλλος ο ηθοποιός

Στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Ο γνωστός ηθοποιός ξέσπασε όταν άρχισαν να τον ρωτούν για την κόρη του.

“Γιατί δεν παίρνετε μια συνέντευξη από την κόρη μου; Επειδή έχω κουραστεί αρκετά να με ρωτάνε για τη μητέρα μου, για την κόρη μου, τα οποία τα ρωτάνε καλοπροαίρετα οι άνθρωποι… Έχω κουραστεί, είναι σαν να βάζω κασέτα, πατάω το play και λέω τα ίδια και τα ίδια κι έχω βαρεθεί να με ακούω. Πλέον δεν θα το κάνω αυτό. Δεν θα μιλάω για κανέναν άλλον εκτός από μένα”, ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

“Είναι πολύ σπαστικό να δίνω μια συνέντευξη, όχι live, να μιλάω ένα τέταρτο, να λέω για το ρόλο μου και αυτό που μοντάρεται και προβάλλεται είναι το… πώς αισθάνεστε που παίζετε με την πρώην σύζυγό σας. Αυτό είναι γελοίο. Υποβιβάζουμε την ίδια μας τη δουλειά και τα κάνουμε όλα λίγο ροζ και κίτρινα. Και δεν μου αρέσει αυτό. Έχουμε κάνει μια σπουδαία δουλειά, να ασχοληθούμε με τη δουλειά, μην ασχολούμαστε με τα άλλα τα γύρω γύρω”, τόνισε.

“Και το άλλο που θέλω να πω γιατί είχα βγει λίγο κακός. Μου είχαν κάνει πάλι μια ερώτηση για την Τζένη, για το αν μοιάζει με τη γιαγιά της και απάντησα “και τις σας νοιάζει; Τι σημασία έχει;”… Με καλή πρόθεση γίνεται, αλλά είναι κουραστικό όλο αυτό το πράγμα”, είπε.

Δεν γίνεται όμως να λες σε ένα παιδάκι “τι κρίμα που δεν έχεις τα μάτια της γιαγιάς σου”, άντε παράτα με, δεν έχει τα μάτια της γιαγιάς της, αλλά έχει τα δικά της που είναι πολύ όμορφα. Είναι εξαιρετικά κουραστικό και άσχημο μερικές φορές», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.