Κώστας Δόξας: Τι αποκάλυψε για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του

Δόξας

Τι είπε για το παιδί τους

Ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο εξαιτίας της σύλληψής του έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η πρώην σύζυγός του.

Ο Κώστας Δόξας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και ρωτήθηκε σχετικά με την πρόσφατη διαμάχη ανάμεσα σε εκείνον και την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση.

«Καλά είμαι, το παιδί καλά είναι. Δεν θα μιλήσω για τα προσωπικά έτσι και αλλιώς. Το παιδί είναι πάνω από όλα, οπότε νομίζω πως αυτό το θέμα δεν πρέπει να μοιράζεται στην τηλεόραση» αρκέστηκε να πει ο Κώστας Δόξας, ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει τα όσα υποστηρίζει η πρώην σύζυγός του.

Δηλώσεις στην εκπομπή έκανε και ο Άκης Δείξιμος, ο οποίος εξέφρασε για μία ακόμη φορά τη στήριξή του στον αδελφό του.

«Ο Κώστας είναι καλά κάθε βδομάδα που βρίσκεται με το παιδί του. Δεν έχω να πω κάτι για την άλλη πλευρά. Η όλη διαδικασία έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Εγώ είπα αυτό που έχει συμβεί. Τώρα αν βρίσκετε λογικό να υπάρχει μια καθυστέρηση στην καταβολή των χρημάτων για λίγες ώρες και να περιμένει κάτω από το σπίτι η αστυνομία την ώρα που ο πατέρας αφήνει το παιδί του στο σπίτι; Τι να πω; Το παιδί ευτυχώς θεωρώ πως δεν έχει πάρει χαμπάρι, γιατί επειδή οι αστυνομικοί περίμεναν να ανέβει στο σπίτι. Είναι πολύ χαρούμενο και ευτυχισμένο κάθε φορά που βρίσκεται με τον πατέρα του» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.