Λάκης Γαβαλάς για τη Σοφία Χατζηπαντελή: “Σαν άνθρωπος της μόδας το καταδικάζω”

Γαβαλάς

Τι είπε για το Love island που παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο Λάκης Γαβαλάς δε μασάει τα λόγια του και για μία ακόμα φορά σχολιάζει τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε παράλληλα αν είδε Love island που παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Για το Love Island αποκάλυψε ότι είχε καλεσμένους «υπέρ» VIP συνεργάτες και πως δεν μπορούσε να το παρακολουθήσει καθώς είχε «Κάτι πολύ πιο σπουδαίο να κάνει».

Όταν ρωτήθηκε για την κριτή του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή με την οποία υπάρχει ήδη μια κόντρα απάντησε πως «Άλλο το editorial που μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και άλλο να πέφτεις σε πατώματα να κάνεις υστερίες για να μπορείς να θεαθείς σε έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά τι θα πει να βγάλεις καινούρια κορίτσια στη μόδα.

Αυτό είναι ένα διαγώνισμα και πρέπει κάποιος για να βάλει ένα διαγώνισμα και να το ελέγξει να το ξέρει πάρα πολύ καλά και να το έχει μελετήσει»

Για τη διαφωνία που είχε με το εκκεντρικό μοντέλο δήλωσε ότι δεν του αρέσει το γυμνό ενώ είπε ότι και ο ίδιος είναι εκκεντρικός αλλά «Έχει κείμενο, ευφράδεια, έχει σπουδάσει αυτό που λέει, το λέει καθαρά στην κάθε γλώσσα μεμονωμένα και δεν μπερδεύει τις γλώσσες για να δείξει ότι είναι υστερικός».

«Υστερικό άτομο είμαι αλλά είμαι στον εαυτό μου στον καθρέπτη μου και στην αυτοκριτική μου, όχι όταν είμαι μπροστά σε μια κάμερα», επισήμανε στις κάμερες.

Τέλος τόνισε για τη Χατζηπαντελή «δεν μπορεί αν ήθελε να είναι τόσο προχωρημένη όσο τη βγάζουν να πάει να κρίνει γυναίκες 60 και 70 χρονών. Αυτό είναι crime. Σαν άνθρωπος της μόδας το καταδικάζω. Θα μας πει τι είναι το diversity. Δεν μπορεί να πάει με αυτό το λουκ ούτε στο σινεμά.»