Καλεσμένη στο «2Night Show» βρέθηκε η συγγραφέας Λένα Μαντά, η οποία αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας του συζύγου της και τις ανατροπές που ήρθαν στη ζωή της.
«Ο Γιώργος δεν μπορεί πια να με συνοδεύσει. Πέρυσι τον Μάιο παρουσίασε πνευμονική ίνωση και έχει μόνιμο οξυγόνο 24 ώρες το 24ωρο. Κουράζεται ακόμα και με το οξυγόνο. Του έχουμε φορητό μηχάνημα, αλλά δεν είναι για πολλά ζόρια. Γενικά τον έχουμε σαν γλόμπο στο σπίτι» ανέφερε η Λένα Μαντά.
Στην πορεία, η συγγραφέας πρόσθεσε, ότι ο άντρας της κυκλοφορεί στο σπίτι με ειδικό βοήθημα.
«Έχει ένα καλώδιο για να περιφέρεται μέσα στο σπίτι. Όταν τον χάνουμε, τραβάμε το καλώδιο. Είμαστε μαζί 41 χρόνια. Πριν από 7 χρόνια είχε περάσει διαχωριστικό ανεύρυσμα και το ξεπέρασε. Έχει έρθει η ζωή τούμπα και έχει αλλάξει όλη η καθημερινότητά μου. Κάνω πράγματα μόνη μου, που δεν με άφηνε ο Γιώργος να κάνω. Πηγαίναμε μαζί super market και τώρα δεν μπορούμε να πάμε μαζί» δήλωσε η Λένα Μαντά.
Αναφερόμενη στη σχέση με τα παιδιά της, δηλώνει πως είχε εμμονή με τα στερεότυπα, τούς επέβαλε πράγματα, αλλά με τη βοήθεια της ψυχοθεραπείας κατάφερε να ξεπεράσει πολλά από αυτά.
Τέλος, μιλώντας για τους γονείς της, είπε ότι την έκαναν να νιώθει περιττή στη ζωή τους…
«Ο πατέρας μου έζησε χαζή ζωή. Όταν πέθανε δεν έχασα κάτι που είχα. Όταν πέθανε η μάνα μου, τούς έδιωξα όλους από το σπίτι και κάθισα δίπλα της», κατέληξε η Λένα Μαντά.