Μαίρη Χρονοπούλου: «Η δική μου τύχη τα έφερε έτσι ώστε να είμαι μόνη»

Χρονοπούλου

Γιόρτασε μόνη της τα γενέθλια της

Γενέθλια είχε χθες (17/7) η πασίγνωστη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία όμως γιόρτασε μόνη της το γεγονός καθώς νοσεί από κορονοϊό και βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι της.

Με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο instagram αναφέρθηκε στους λίγους ανθρώπους που έχει στο πλευρό της αλλά και στα εγκάρδια μηνύματα που δέχθηκε μετά από δημοσίευμα της Espresso.

“Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι περιστοιχισμένοι από οικογένειες. Η δική μου τύχη τα έφερε έτσι ώστε να είμαι μόνη. Εκτός από 2 αγαπημένες ξαδερφούλες. Τελικά όμως, πιστεύω πως κανείς δεν άκουσε τη φωνή του «αίματος» ποτέ! Έτσι, νιώθω ότι τελικά έχω μια τεράστια (!) οικογένεια. Αυτή των κοντινών μου φίλων κι αυτή των χιλιάδων φίλων που δεν γνωρίζω. Είναι συγκινητική η συμπαράσταση ανθρώπων που δεν συναντηθήκαμε ποτέ, μα που τα ολόθερμα μηνύματά τους -και οι ευχές τους- με έκαναν να νιώσω ότι έχω την πιο πολυμελή οικογένεια. Άγνωστες φίλες και άγνωστοι φίλοι, ευχαριστώ! Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά! Όλα γίναν ευκολότερα χάρη σε σας. Φιλική espresso με κάνεις να νιώθω ότι έχω ένα ιδιωτικό έντυπο. Το ευχαριστώ είναι λίγο! Η αναρρώνουσα Μαιρούλα σας” έγραψε η Μαίρη Χρονοπούλου.

 

Διαβάστε επίσης
Κορονοϊός: Που θα γίνουν σήμερα (3/12) δωρεάν rapid test