Μάκης Κατσανέας: «Είναι θέμα ημερών να κάνω καταγγελία στο ΣΕΗ για σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη»

Μάκης Κατσανέας

Μίλησε και για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε σαν παιδί

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από σκηνοθέτη, αλλά και την καταγγελία που πρόκειται να κάνει στο ΣΕΗ μίλησε ο Μάκης Κατσανέας, ο ηθοποιός που φέτος δοκίμασε την τύχη του και στο GNTM.

Ο Μάκης Κατσανέας αναφέρθηκε μέσα σε όλα και για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε σαν παιδί και την κακοποίηση που υπήρξε μέσα στο σπίτι του.

«Έχω βιώσει παλαιότερα, σε παιδική ηλικία, μέσα στο σπίτι μου, ξυλοδαρμό. Αλλά και ως ηθοποιός έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μιλάμε. Εγώ προέρχομαι από μια οικογένεια αρκετά φτωχή, ο πατέρας μου είχε πρόβλημα με το αλκοόλ, η μάνα μου δούλευε 20 ώρες τη μέρα για να μεγαλώσει τέσσερα αγόρια. Περάσαμε δύσκολα και φτωχικά χρόνια, ο πατέρας μου πλέον είναι καλά, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με το αλκοόλ και τον αγαπώ πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Μάκης Κατσανέας.

Ο Μάκης Κατσανέας συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είμαι περήφανος που πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια γιατί μπόρεσα και ωρίμασα πιο γρήγορα. Θυμάμαι να ψάχνουμε στο σπίτι να βρούμε ένα ευρώ για να πάρουμε ψωμί. Έφυγα από το σπίτι στα 18 μου με 20 ευρώ στην τσέπη. Πρέπει να έχουμε πίστη στον εαυτό μας και να ονειρευόμαστε. Ο πατέρας μου άλλαζε όταν έπινε και γινόταν βίαιος».

Διαβάστε επίσης
Παναγιώτα Βλαντή: «Hμουν 22 χρονών όταν δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση»

Όσον αφορά τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει υποστεί ως ηθοποιός, ο Μάκης Κατσανέας απάντησε: «Όχι μόνο εγώ, αλλά και τόσα παιδιά που οι καταγγελίες τους είναι στο ΣΕΗ. Δεν έχω κάνει ακόμα καταγγελία, αλλά έχω συζητήσει για να καταγγείλω, αλλά είναι θέμα ημερών. Πρόκειται για έναν σκηνοθέτη. Μέσω αυτού αποφάσισα να ανοίξω δική μου εταιρεία παραγωγής. Το συμβάν αυτό έγινε σε παράσταση, μέσα στο καμαρίνι. Πήγα μετά σπίτι και είπα ότι θα τα παρατήσω όλα. Αλλά μετά είπα όχι, τα όνειρα είναι όνειρα και πρέπει να τα ακολουθούμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *