Μαρία Ηλιάκη: «Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τον Νίκο Μουτσινά»

Ηλιάκη

Μίλησε για την απόφαση να επιστρέψει στην τηλεόραση

Για το νέο της τηλεοπτικό βήμα στο Mega και την σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά μίλησε η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη.

Όπως δήλωσε η Μαρία Ηλιάκη για την συμμετοχή στην εκπομπή “Τι λες τώρα” το σκέφτηκε , το συζήτησε με τον άντρα της και εκείνος την παρότρυνε να το κάνει.

«Ήταν ένα συν για εμένα για να πω το ναι. Ήταν ένας από τους σημαντικούς λόγους που δέχτηκα η Κατερίνα Καραβάτου. Με ξέρει καλά, την ξέρω κι εγώ και γνωριζόμαστε από την αρχή. Επίσης σημαντικό είναι πως η εκπομπή δεν είναι καθημερινή, καθώς δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στους ρυθμούς του καθημερινού…

Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ με το κανάλι και είμαι πολύ χαρούμενη, το αγαπούσα πολύ ως θεατής. Μου άρεσε πολύ η αισθητική του, οι παραγωγές του. Τώρα υπάρχει μία ωραία συναδελφικότητα, μια αλληλεγγύη το να στηρίζουμε η μια εκπομπή την άλλη και χαίρομαι που μετέχω σε αυτό… Τα νούμερα τα κοιτώ συνέχεια. Είμαι νουμεράκιας. Είμαι φαν. Βλέπω τις αναλύσεις, τα κοινά, τα τέταρτα. Πέρα από το άγχος που δημιουργούν, έχουν και ενδιαφέρον όταν τα κοιτάς πιο αναλυτικά και βλέπεις τι αρέσει στον κόσμο», ανέφερε.

Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τον Νίκο… Θα σου πω μόνο ότι κατά βάθος αγαπιόμαστε πολύ» δήλωσε η παρουσιάστρια για τον Νίκο Μουτσινά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.