Μαρία Κίτσου: Αποχαιρέτησε τις “Αγριες Μέλισσες” με μια μακροσκελή ανάρτηση

Κίτσου

Τόνισε πως το παραμύθι δεν τελειώνει ποτέ

Το δικό της αντίο στην σειρά που πρωταγωνιστούσε επί τρία χρόνια, τις “Άγριες Μέλισσες”, είπε μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram της η ηθοποιός Μαρία Κίτσου.

Η Μαρία Κίτσου ευχαρίστησε τους πάντες, τονίζοντας πως το παραμύθι δεν τελειώνει ποτέ.

«Το post αυτό είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας και ένας αποχαιρετισμός στις Άγριες Μέλισσες και στην Ελένη Σταμίρη που τελείως συμπτωματικά, αν πιστέψουμε στις συμπτώσεις, γεννήθηκε και αυτή σαν σήμερα 05/08!

Ένα παραμύθι είναι τελικά η ζωή ..το πιο περίπλοκο και το πιο μαγικό από την πρώτη ανάσα μέχρι την τελευταία..και σ’ αυτήν την τελευταία ανάσα πρέπει να μετρήσεις τι πήρες και τι έδωσες και αν η απάντηση και στα 2 είναι η αγάπη τότε βγαίνεις από την πόρτα κερδισμένος!

Στη δική μου περίπτωση θεωρώ τον εαυτό μου όχι μόνο κερδισμένο αλλά ευλογημένο γιατί ξέρω οτι η αγάπη που έδωσα μου επιστράφηκε στο πολλαπλάσιο αυτά τα 3 χρόνια!

Δεν τελειώνει ποτέ το παραμύθι, ο ένας δίνει την σκυτάλη στον άλλον. Αυτή είναι η παρακαταθήκη μας και αυτή ήταν η ιστορία μας. Μια ιστορία που χώρεσε όλο τον κόσμο γιατί βγήκαμε από αυτήν και εμείς και όσοι μας αγαπήσατε καλύτεροι άνθρωποι και συνάνθρωποι..

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους συνοδοιπόρους μου σε αυτήν την περιπέτεια,τους υπέροχους συναδέλφους μου,τους σεναριογράφους μας,τους τεχνικούς μας,τους σκηνοθέτες μας ,την παραγωγή μας και όσους εργάστηκαν με αφοσίωση και μεράκι για αυτό που σας προσφέραμε αυτά τα 3 χρόνια..

Και πάνω απ´όλα όλους εσάς που μας βάλατε στην ζωή σας ,στην αγκαλιά σας ,που είδατε και ακούσατε το παραμύθι μας και μας περιβάλλατε με την άπειρη αγάπη σας!

Για όλα αυτά λοιπόν θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο!

Εύχομαι σε όλους μας πάντα η απάντηση σε όλα στη ζωή μας να είναι πάντα η αγάπη!

Εις το επανιδείν,αγαπημένοι μου!❤️🥰🥳✌️🤜😜💋💃👑🐝✨💫🎂🥂🍹♌️🌴🌹🔥☀️🌊🎼🎠🎢🎡🏝».