Μαρία Σολωμού: “Οι άντρες δεν μπορούν να καταλάβουν την γυναίκα όταν είναι έγκυος, τι πάει να πει ορμόνη”

Σολωμού

Τι αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της

Το πρωί της Παρασκευής 31 Μαρτίου στην εκπομπή Happy Day προβλήθηκε απόσπασμα από τις «Μαμάδες» με καλεσμένη την Μαρία Σολωμού.

H ηθοποιός εξομολογήθηκε πως κατάλαβε το φύλο του παιδιού της κατά την εγκυμοσύνη, αλλά και ποιες δυσκολίες αντιμετώπισε.

«Στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης μου κατάλαβα πως κυοφορώ αγόρι και το κατάλαβα επειδή είχε τη στάση του μπαμπά μου στον ύπνο, όχι επειδή ήξερα το φύλο. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα στην εγκυμοσύνη μου. Κοιμόμουν με την ένεση κορτιζόνης δίπλα μου γιατί ήμουν αλλεργική φουλ. Η εγκυμοσύνη τις αλλεργίες ή τις εξαλείφει ή τις φουντώνει. Μάντεψε…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού και συνέχισε:

«Ο γυναικολόγος μου είπε ότι στις αλλεργίες κοιτάμε πρώτα τη μάνα και μετά το παιδί, αν χρειαστεί να κάνεις κορτιζόνες θα τις κάνεις».

Διαβάστε επίσης  Πασίγνωστη ηθοποιός ξυλοκόπησε τον άνδρα της και προκάλεσε ζημιές σε ξενοδοχείο

«Οι άντρες δεν μπορούν να καταλάβουν την γυναίκα όταν είναι έγκυος, δεν μπορούν να καταλάβουν τι πάει να πει ορμόνη. Έχω κάνει τα αμίμητα στον Μάριο, τον έχω πάρει στην πρόβα και έκλαιγα γιατί έβλεπα ένα μικρό ταπεράκι μόνο του στο ψυγείο και το λυπήθηκα», σημείωσε η Μαρία Σολωμού.

Πηγή: zappit.gr