Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Θα αποδείξω με γεγονότα ότι πάρα πολλά πράγματα δεν είναι όπως φάνηκαν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η γυμνάστρια προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά της

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επέστρεψε πλέον στην Ελλάδα μετά τους έξι μήνες παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο για το ριάλιτι επιβίωσης Survivor All Star.

Η όμορφη γυμνάστρια, η οποία αναδείχθηκε τρίτη στο παιχνίδι, προσπαθεί να επανέλθει σιγά σιγά στην καθημερινότητά της στην Αθήνα.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δημοσίευσε μια σειρά από Instagram Stories τονίζοντας πως όταν ηρεμήσει από όλα αυτά θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των θαυμαστών της.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι βγάζω Story και κρατάω κινητό και σας μιλάω μετά από τόσους μήνες. Παρ’ όλα αυτά είμαι αρκετά καλά, είμαι κουρασμένη και προσπαθώ να ξεκουραστώ αλλά δεν τα καταφέρνω με επιτυχία. Κοιμόμαστε κάθε μέρα στις 6 το πρωί.

Μου στέλνετε μηνύματα ότι δεν είμαι τόσο ενεργή στα social media. Τώρα γυρίσαμε να δούμε λίγο τις οικογένειές μας, να τακτοποιήσουμε κάποιες δουλειές και εκκρεμότητες» ανέφερε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Και συμπλήρωσε: «Τις επόμενες ημέρες θα είμαι όλη δική σας. Θα απαντήσω σε ό,τι ερώτηση μου κάνετε. Έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γίνει ακόμη πιο πολλά. Είμαι εδώ να βάλω τα πάντα στη θέση τους. Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη τη στήριξή σας.

Τα μηνύματα και η αγάπη σας είναι ατελείωτη και θα το λέω κάθε μέρα. Αν δεν υπήρχατε εσείς, εμείς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Έχουν ακουστεί πάρα πολλές ανακρίβειες και θα μιλήσω».

«Αυτό που με κάνει πραγματικά χαρούμενη είναι ότι κάποιοι άνθρωποι που μας ήξεραν καλά και μας στήριζαν από το πρώτο Survivor, ό,τι και να άκουσαν, όπως και αν το μοντάζ ήθελε να μας βγάλει κάπως διαφορετικούς προς τα έξω, δεν επηρεάστηκαν ποτέ και συνέχισαν να μας στηρίζουν και να μας αγαπούν!

Τα μηνύματα αγάπης είναι ατελείωτα και είναι χρέος μου να απαντήσω και να σας αποδείξω με γεγονότα ότι πάρα πολλά πράγματα δεν είναι όπως φάνηκαν ή όπως κάποιοι θέλησαν να τα βγάλουν… δεν θα τα προσπεράσω! Θα μιλήσω γιατί όπως είπα είναι κρίμα και άδικο! Σας αγαπώ ρεεε!» έγραψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Πηγή: tlife.gr