Μαρίλια Μητρούση: “Θα αποχωρούσα από μια δουλειά αν θιγόντουσαν οι ηθικές μου αξίες”

Μαρίλια Μητρούση

Μίλησε και για την είσοδό της στον «Παράδεισο των κυριών»

Η ηθοποιός Μαρίλια Μητρούση παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και τον Γιώργο Βιολέντη.

Mεταξύ άλλων μίλησε για την είσοδό της στον «Παράδεισο των κυριών», τις κακοποιητικές συμπεριφορές, την τηλεόραση, ενώ τόνισε πως θα ήθελε κάποια στιγμή να κάνει παιδιά.

«Είναι μεγάλη μου χαρά που θα βρίσκομαι στον Παράδεισο των κυριών. Πέρασα από κάστινγκ όπως περνούν όλοι οι ηθοποιοί. Ο ρόλος μου είναι μια πωλήτρια στον Παράδεισο. Είμαι ευγνώμων που δουλεύω γιατί θεωρώ πως είναι πολυτέλεια να δουλεύουμε οι ηθοποιοί. Άσχημες συμπεριφορές υπάρχουν σε όλους τους χώρους. Η βία σε οποιαδήποτε μορφή είναι κατακριτέα. Θα αποχωρούσα από μια δουλειά αν θιγόντουσαν οι ηθικές μου αξίες», είπε η Μαρίλια Μητρούση.

Η Μαρίλια Μητρούση είπε πως θα ήθελε κάποια στιγμή να κάνει παιδιά, ενώ σε ερώτηση για το αν οι γονείς της την πιέζουν σε αυτό το κομμάτι, απάντησε: «Όχι, το αντίθετο. Δεν θέλουν κιόλας γιατί φοβούνται μη φαίνονται μεγάλοι. Γιατί σου λέει “άμα κάνει αυτή εγγόνι, πάει, καήκαμε, εμείς θα φαινόμαστε πάρα πολύ μεγάλοι”».

Διαβάστε επίσης  Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Καλλιβωκάς

Κλείνοντας, η Μαρίλια Μητρούση τόνισε πως «θα με έβλεπα στο Voice ή το Fame Story, αλλά όχι σε κριτική επιτροπή και παρουσίαση».

Πηγή: zappit.gr