Μαρίνα Πατούλη: Αποκαλύπτει αν έχει βγει το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη

Εξηγεί τους λόγους που την ώθησαν να κατέβει στον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στο “Secret” και για πρώτη φορά αποκαλύπτει αν έχει βγει το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της και περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Η ίδια μάλιστα εξηγεί τους λόγους που την ώθησαν να κατέβει στον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως επικεφαλής συνδυασμού και να διεκδικήσει τον δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Ο χωρισμός σας από τον Γιώργο Πατούλη είχε απασχολήσει πολύ έντονα τα ΜΜΕ και την κοινή γνώμη. Πλέον σε ποιο στάδιο βρίσκεται αναφορικά µε την έκδοση του διαζυγίου και τη σχέση σας;

Το διαζύγιό µας έχει βγει εδώ και έναν χρόνο περίπου. Είναι συναινετικό και έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση εγώ και ο Γιώργος.

Έχετε κάνει γνωστό πως θα διεκδικήσετε τη δημαρχία στον δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Τι σας οδήγησε σε αυτή την απόφαση;

Αποφάσισα να κατέβω υποψήφια, δεδομένου ότι ο νυν δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε ότι δεν θα επαναδιεκδικήσει τον δήμο. Η επαφή µου µε τους κατοίκους τόσο της Λυκόβρυσης όσο και της Πεύκης, η θητεία µου τα τελευταία χρόνια στα σχολεία των περιοχών αυτών, η γνώση του έργου που έχει επιτελεστεί, καθώς και όλων όσα πρέπει να γίνουν ακόμα µε ώθησαν να διεκδικήσω τη δημαρχία.

Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξε η θετική ανταπόκριση των συνδημοτών µου, οι οποίοι μέσα από την καθημερινή επαφή που έχω μαζί τους µε οδήγησαν να λάβω την απόφαση να βγω µπροστά ως επικεφαλής και να διεκδικήσω τον δήμο.

Ποια ήταν η αντίδραση του κ. Πατούλη σε αυτή την απόφασή σας;

Ο Γιώργος είναι πολύ θετικός µε τη συγκεκριμένη προοπτική, και μάλιστα µου είπε πως οι συνθήκες είναι ευοίωνες για να διεκδικήσω τον δήμο.

Πηγή: zappit.gr