Μέγκι Ντρίο: “Στην Αγγλία με αντιμετώπιζαν νορμάλ”

Μέγκι Ντρίο

“Δέχτηκα πολλά αρνητικά σχόλια”

Η Μέγκι Ντρίο παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Άρωμα ζωής» του ραδιοφώνου των Παραπολιτικών.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για τον ρατσισμό που έχει βιώσει, για τη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή, αλλά και για τον διαβήτη που την ταλαιπωρεί. Το παρακάτω απόσπασμα δημοσιεύτηκε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας.

«Δέχτηκα πολλά αρνητικά σχόλια όταν βγήκα από το GNTM. Ξεκίνησα να έχω και φοβίες, φοβόμουν να κυκλοφορήσω στο δρόμο. Ακόμα και τώρα συνεχίζουν οι κακίες στα social. Στην Ελλάδα έζησα ρατσιστικές συμπεριφορές. Στην Αγγλία που πήγα να σπουδάσω ήταν όλα πιο κουλ.

Εκεί με αντιμετώπιζαν νορμάλ, χωρίς να βλέπουν τους Αλβανούς ως ληστές. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα. Ακόμα και διάσημοι δύσκολα λένε την καταγωγή τους και αυτό οφείλεται στην Ελλάδα και πώς τους αντιμετωπίζουν. Είναι πολύ λυπηρό όλο αυτό», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Για τη μητέρα της που «έφυγε» από τη ζωή πριν εφτά μήνες, η Μέγκι Ντρίο είπε: «Η μαμά μου παρακολουθούσε τα πάντα. Ήταν αυστηρός κριτής. Ακόμα και πριν “φύγει” με έβλεπε και με συμβούλευε. Έβλεπε τις φωτογραφίες μου, τις δουλειές μου, όλα».

Κλείνοντας, η Μέγκι Ντρίο αποκάλυψε: «Είμαι διαβητική και δεν μπορώ να τρώω γλυκά. Μου λείπει η ζάχαρη, αλλά το παλεύω».

Πηγή: zappit.gr