Μέμος Μπεγνής: “Υπήρξε θαυμάστρια η οποία με απειλούσε γιατί δεν δέχτηκα να πάω για καφέ μαζί της”

Μπεγνής

Μίλησε για την αμφισβήτηση που έχει δεχτεί από ανθρώπους του χώρου του

Ο δημοφιλής ηθοποιό Μέμος Μπεγνής παραχώρησε σήμερα (3/2) συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την αμφισβήτηση που έχει δεχτεί από ανθρώπους του χώρου του, την απόφαση του να γίνει vegan και τις απειλές που έχει δεχτεί από θαυμάστρια την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Μη μου λες αντίο».

«Μεγαλώνω καλά πρώτον γιατί μέσα μου είμαι ένα παιδί, είμαι αισιόδοξος και προσέχω τη διατροφή μου. Έγινα vegan γιατί αποφάσισα να σταματήσω να βάζω διαχωριστική γραμμή: σκυλιά, γατιά τα χαϊδεύουμε, γουρουνάκια, μοσχαράκια τα τρώμε», είπε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής.

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε και για το πώς δεν του άρεσαν ποτέ τα πρέπει: «Ζούμε σε μια κοινωνία που προσπαθεί να μας κάνει να πιστεύουμε ότι είμαστε ίδιοι με όλους. Οι γονείς πρέπει να μαθαίνουν στο παιδί ότι είναι μοναδικό. Αν δεν αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω, είσαι ένας δυστυχισμένος άνθρωπος. Ποτέ δεν μου άρεσε το πρέπει. Ήθελα να μου εξηγήσεις γινάτι πρέπει να κάνω κάτι».

Για την εποχή του “Μη μου λες αντίο”, ο Μέμος Μπεγνής θυμήθηκε: «Στο “Μη μου λες αντίο” ήταν απίστευτες οι εκδηλώσεις θαυμασμού. Μιλάμε τώρα μια σειρά κάνει επιτυχία με 15% και τότε κάναμε 50% και 60%. Υπήρξε θαυμάστρια η οποία με απειλούσε γιατί δεν δέχτηκα να πάω για καφέ μαζί της».

Κλείνοντας, ο Μέμος Μπεγνής είπε: «Με ακολούθησε η ταμπέλα του ωραίου που σιγά να μην έχει ταλέντο, έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τη λέξη ατάλαντος. Ξέρω που έχω ταλέντο και που όχι, στη ζωγραφική δεν έχω, στο θέατρο και την μουσική έχω όμως γιατί έχουνε περάσει 25 χρόνια και είμαι ακόμα εδώ».