Μητέρα Τσιτσιπά για Πάουλα Μπαντόσα: «Είναι κορίτσι χωρίς πολύ αυτοπεποίθηση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στέφανος Τσιτσιπάς Πάουλα

Η Τζούλια Σαλνίκοβα Αποστόλη μίλησε για προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα

Η Τζούλια Σαλνίκοβα Αποστόλη, μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, μίλησε για την οικογένειά της, τον γιο της και τη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα, χωρίς να κρύψει τα προβλήματά τους.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ξανά σε σχέση με την Πάουλα Μπαντόσα, μετά από ένα μικρό χωρισμό και η Τζούλια Σαλνίκοβα δήλωσε στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1, ότι κανείς δεν τη ρώτησε σχετικά, ενώ τόνισε ότι η Ισπανία είναι ένα κορίτσι χωρίς πολύ αυτοπεποίθηση.

Οι δηλώσεις της μητέρας του Τσιτσιπά: “Τον ακολουθώ. Είμαι στο Παρίσι. Πηγαίνω στα ματς του. Είδα τους αγώνες των διπλών. Πηγαίνω στις προπονήσεις του. Του δίνω συμβουλές, έχω το νόημά μου και ναι, κάποιες φορές ακούει”.

Για το αν είναι δεμένη οικογένεια: “Δεν θα το έλεγα. Έχουμε πολλά μέλη στην οικογένεια, δεν είναι μόνο τα παιδιά μου. Είναι τα παιδιά από την πλευρά του Απόστολου και από τη δική μου πλευρά. Δεν θα έλεγα ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά.”
Για το πως είναι σαν γιος ο Στέφανος Τσιτσιπάς: “Μπορεί να είναι απρόβλεπτος σε μερικές αποφάσεις που παίρνει. Αλλά είναι καλός μαθητής, μαθαίνει γρήγορα και με εμένα και με τους συγγενείς μου είναι πολύ καλός. Μερικές φορές έχει θέματα με τον μπαμπά του αλλά συνήθως έχουν να κάνουν με το τένις. Στην ζωή είναι πολύ, πολύ καλύτερα.”

Για την επανένωση με την Πάουλα Μπαντόσα: “Είναι μία απόφαση που έχει ληφθεί. Κανείς δεν ρώτησε την άποψή μου και για την ακρίβεια δεν είχα κάποια άποψη. Όταν ήταν μαζί δεν είδα την Πάουλα ποτέ να παίζει τένις, οπότε μερικές φορές αυτά… συμβαίνουν… Αλλά από τον καιρό που την γνωρίζω ήταν πολύ καλή απέναντί μου.

Ένα κορίτσι που δεν είναι ένα άτομο με πολύ αυτοπεποίθηση, αν και μερικές φορές δίνει αυτήν την εντύπωση. Επίσης, χρειάζεται μεγάλη στήριξη και πρέπει να μάθει πράγματα, να έχει εμπειρίες. Οπότε με τα καλά και τα κακά είμαι μαζί τους, γιατί είναι νέοι.

Δεν είναι μόνο το τένις και οι σχέσεις. Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν από πίσω. Πρέπει να τους στηρίζεις και όταν χρειάζονται την στήριξή μου, θα είμαι πάντα εκεί για εκείνους.”

Για το αν είναι ερωτευμένος: “Αν είναι ερωτευμένος; Είναι μία δύσκολη συνθήκη, είναι στην ίδια δουλειά, που τους κάνει να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον καλύτερα, αλλά τα μεγάλα διαστήματα σε απόσταση που τους κάνουν να νιώθουν μοναξιά και ανασφάλεια και πολλά άλλα πράγματα. Οπότε μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει πόσο δυνατή είναι αυτή η σχέση.”