Μυρτώ Αλικάκη: Τι αποκάλυψε για το διαζύγιο με τον Πέτρο Λαγούτη

Η δημοφιλής ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε σήμερα (26/9) συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα.

Mεταξύ άλλων μίλησε για τις παραστάσεις που πρωταγωνιστεί, τη σχέση της με τον Θεό, τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί, αλλά και τον Πέτρο Λαγούτη.

«Οι “Τέλειοι ξένοι” συνεχίζουν για δεύτερη χρονιά στο θέατρο “Αθηνά”. Στο έργο “Felicita” θα παρακολουθήσουμε μία ιδιαίτερη συνάντηση μίας γυναίκας με ένα νεότερο άνδρα», είπε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη.

Η Μυρτώ Αλικάκη είπε στη συνέχεια: «Η Αναστασία ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική επιτυχία. Η πρώτη εικόνα που είχε το κοινό για έμενα ήταν μέσα από το ρόλο της Αναστασίας. Δεν δυσκολεύτηκα να αποποιηθώ την εικόνα της Αναστασίας. Τότε οι άνθρωποι της τηλεόρασης ήταν πιο απρόσιτοι. Υπήρχε ένα είδος αίγλης. Μόλις είχα χάσει τον μπαμπά μου, μία κυρία μου μίλησε σε ένα κατάστημα και μου “την είπε”, επειδή δεν ήμουν χαμογελαστή».

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί η Μυρτώ Αλικάκη αποκάλυψε πως «μου έχει γίνει πρόταση για το Dancing with the stars. Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσω ένα ντουέτο με έναν σημαντικό καλλιτέχνη».

Διαβάστε επίσης  Βασιλική Ανδρίτσου: Η εξομολόγηση για τη σχέση με τον σύζυγό της και την ηλικία της 

Για τη σχέση της με τη θρησκεία, η Μυρτώ Αλικάκη λέει: «Νιώθω πως δεν έχω ιδιαίτερη ανάγκη να πιστεύω στο Θεό. Δεν μου αρέσει καθόλου να πιστεύω στη μοίρα. Μου αρέσει να νιώθω ότι μπορώ να αλλάξω τα πράγματα».

Για το διαζύγιο από τον Πέτρο Λαγούτη, η Μυρτώ Αλικάκη απάντησε: «Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα με τον Πέτρο που μας οδήγησαν στο διαζύγιο. Το πιο σημαντικό είναι ότι το διαχειριστήκαμε μαζί. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται δυο άνθρωποι που έχουν παιδιά να μη μιλάνε, πρέπει να βρεις τον τρόπο. Υπάρχουν πάρα πολλά ομόφυλα ζευγάρια που θα μεγαλώσουν ένα παιδί με πολύ περισσότερη υγεία από ετερόφυλα ζευγάρια».

Τέλος, αναφορικά με την εξωτερική της εμφάνιση η Μυρτώ Αλικάκη σχολίασε πως «τις περισσότερες φορές ό,τι ανεβάζω είναι αφιλτράριστο. Είναι πολύ ωραίο να αγαπάμε τις ατέλειές μας, που μας κάνουν μοναδικούς».

Πηγή: zappit.gr