Μυστήριο με την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Αλ Πατσίνο – O σταρ ζήτησε τεστ DNA

Αλ Πατσίνο πατέρας στα 82

Τι υποστηρίζουν διάφορες πηγές

Χαμός έγινε στα social media με την είδηση πως ο Αλ Πατσίνο θα γίνει πατέρας για τέταρτη φορά στα 82 του χρόνια, καθώς είναι έγκυος η 29χρονη σύντροφός του, Νουρ Αλφαλάχ.

Σύμφωνα, όμως, με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, δεν είναι όλα τόσο ρόδινα γύρω από το ευχάριστο γεγονός καθώς ο Αλ Πατσίνο φέρεται να ζήτησε τεστ DNA αρνούμενος να δεχθεί ότι ήταν σε θέση να καταστήσει έγκυο οποιαδήποτε γυναίκα.

Κατά τα ίδια δημοσιεύματα, ο διάσημος ηθοποιός έμαθε τα ευχάριστα μόλις πριν από δύο μήνες – η Νουρ Αλφαλάχ είναι στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της – σε μια περίοδο που εμφανίζεται να πίστευε ότι η σχέση τους είχε τελειώσει εδώ και καιρό.

Την ίδια ώρα, πάντως, άλλες πηγές που επικαλείται η Daily Mail, αναφέρουν ότι ο Πατσίνο «δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος» για την εγκυμοσύνη της 29χρονης Αλφαλάχ, ότι δεν τον είχαν κρατήσει στο σκοτάδι και ότι το ζευγάρι ήταν «πολύ ερωτευμένο».

Οι ίδιες πηγές κατέρριπταν τους υπαινιγμούς οτι η Αλφαλάχ, δεδομένου του παρελθόντος της, ήταν «γυναίκα-αράχνη» λέγοντας ότι ήθελε εδώ και χρόνια να αποκτήσει ένα παιδί.

Δείτε επίσης: Πατέρας για τέταρτη φορά στα 82 του ο Αλ Πατσίνο – Εγκυος η 29χρονη σύντροφός του

Ωστόσο η ιστοσελίδα ΤΜΖ επιμένει ότι ο Αλ Πατσίνο δεν πίστευε στην αρχή ότι το παιδί ήταν δικό του επικαλούμενος θέματα υγείας που, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «θα απέτρεπαν κάθε άνδρα να καταστήσει έγκυο μια γυναίκα».

Κατά το ίδιο δημοσίευμα ο 82χρονος ηθοποιός έμαθε για την εγκυμοσύνη όταν η Νουρ Αλφαλάχ είχε συμπληρώσει έξι μήνες κύησης και «σοκαρίστηκε» από την είδηση με την 29χρονη να εμφανίζεται να συμφώνησε σε τεστ DNA το οποίο επιβεβαίωσε ότι ο Πατσίνο είναι ο πατέρας του παιδιού.

Η Νουρ Αλφαλάχ βρέθηκε κοντά στον Πατσίνο αφού πρώτα έγινε φίλη με την 22χρονη κόρη του Ολίβια, την οποία ο Αμερικανός ηθοποιός έχει αποκτήσει με την ηθοποιό Μπέβερλι Ντ΄Άντζελο.

Οι πρώτες φήμες για τη σχέση του Πατσίνο με την Αλφαλάχ κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο του 2022 όταν είχαν θεαθεί μαζί σε εστιατόριο. Ωστόσο, τότε, διάφορες πηγές έλεγαν στο Page Six ότι οι δύο τους έβγαιναν ραντεβού από την εποχή της πανδημίας του κορονοϊού.

«Ο Πατσίνο και η Νουρ ξεκίνησαν να βγαίνουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Εκείνη επιλέγει κυρίως πλούσιους μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες. Είναι κάποιο καιρό μαζί με τον Αλ και περνάνε καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα μολονότι ο Πατσίνο είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από τον πατέρα της» δήλωσε πηγή στο Page Six.

Πηγή φωτό: Instagram (Counterparts Show)